Τα 40 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε η εταιρία ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ στο Μουζάκι

Τα 40 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε η εταιρία ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ στο Μουζάκι

 

Τα 40 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε η εταιρία ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ στο Μουζάκι

Παράλληλα έκοψε και την πίτα για το 2019

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με την παρουσία του συνόλου των εργαζομένων, η εταιρία ΜΙΧΑΗΛ Α.Ε. έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019, και παράλληλα γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας της, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΙΣΙΝΑ APOLIS στο Μουζάκι, το περασμένο Σάββατο.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, δύναμη και αισιοδοξία. Ευχαρίστησαν τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην δυναμική ανάπτυξη της επιχείρησης που οφείλεται, τόσο στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών από αυτούς, όσο και στα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τέλος, κάλεσαν τους εργαζόμενους, ώστε όλοι μαζί, σαν μία οικογένεια, να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των καταναλωτών και της τοπικής οικονομίας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο Μουζάκι 40 χρόνια τώρα, ενώ τα τελευταία χρόνια εξαπλώθηκε στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα με την λειτουργία συνολικά 5 καταστημάτων (super market) απασχολώντας περισσότερα από 80 άτομα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει αλλά και των ανταγωνιστικών τιμών.Total
0
Shares