Συντηρεί, βελτιώνει και απολυμαίνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Συντηρεί, βελτιώνει και απολυμαίνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Συντηρεί, βελτιώνει και απολυμαίνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Εντείνεται η προσπάθεια για βελτίωση της “καθημερινότητας” στην πόλη και στα χωριά

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας

Σε διαρκή εγρήγορση βρίσκονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας για να συντηρήσουν και να επισκευάσουν τις φθορές που προϋπήρχαν ή και δημιουργούνται καθημερινά στον οικιστικό ιστό της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων.

Ειδικότερα, η Τεχνική υπηρεσία είτε αυτοβούλως είτε και μετά από αναφορές συμπολιτών, επεμβαίνει διαρκώς με συνεργεία όπου αυτό είναι απαραίτητο. “Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε δώσαμε έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Για να συμβεί αυτό αναδιοργανώσαμε κρίσιμους τομείς που εμπλέκονται στη καθημερινότητα του πολίτη. Έτσι τόσο η Τεχνική Υπηρεσία, όσο και η υπηρεσία καθαριότητας, όπως και η υπηρεσία πρασίνου δίνουν καθημερινό αγώνα για να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης και των χωριών στους παραπάνω τομείς. Από την καθημερινή επαφή που έχουμε με τους συμπολίτες μας προκύπτει ότι η εικόνα είναι πλέον σαφώς βελτιωμένη. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Θα πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Τα μικροζητήματα που καθημερινά ανακύπτουν σε έναν Δήμο όπως η Καρδίτσα είναι δεκάδες και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να καλύψουμε όλες τις ανάγκες” τονίζει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο Δήμαρχος  σε καθημερινή βάση βρίσκεται σε επαφή με τις τεχνικές υπηρεσίες,  την Υπηρεσία Καθαριότητας και την υπηρεσία Πρασίνου ώστε σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους να συντονίζουν το παραγόμενο έργο.

Ενδεικτικά μεταξύ άλλων τις τελευταίες ημέρες οι τεχνικές υπηρεσίες παρενέβησαν και αποκατέστησαν χαλασμένα φρεάτια σε πεζοδρόμια, λακκούβες στους δρόμους, σπασμένα παγκάκια, χαλασμένα πεζοδρόμια και πολλά ακόμη σε περιοχές όπως το Παυσίλυπο, το κέντρο της πόλης, στην πλατεία μπροστά στο Εμπορικό Κέντρο, στη συνοικία Αγ. Παρασκευής και αλλού. Πάντως από τη Δημοτική αρχή γίνεται για μια ακόμη φορά έκκληση οι συνδημότες να συμμετέχουν και αυτοί ενεργά στην όλη προσπάθεια, προστατεύοντας και προασπίζοντας το δημόσιο χώρο στον οποίο κινούνται καθημερινά.

sintiriseis dimos karditsas 1 sintiriseis dimos karditsas pagkakia

Συνεχίστηκε το πλύσιμο και η απολύμανση δημόσιων χώρων

Από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας

Πλύσιμο και απολύμανση με χλώριο σε κεντρικές οδούς της πόλης της Καρδίτσας ξεκίνησε και πάλι μετά τη βελτίωση που παρουσίασε ο καιρός, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Οι εργασίες πλυσίματος και απολύμανσης έγιναν στους κεντρικούς δρόμους και έφτασαν μέχρι τα όρια της πόλης. Ειδικότερα, πλύθηκαν οι οδοί, Τρικάλων μέχρι τα όρια της πόλης, Αν. Παπανδρέου μέχρι τα όρια της πόλης, Ιεζεκιήλ, Ταλιαδούρου, Ηρώων Πολυτεχνείου και ο χώρος της Δημοτικής Αγοράς. Με βάση τον προγραμματισμό θα πλυθούν οι περισσότεροι κεντρικοί οδοί, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν και στη συνέχεια οι εργασίες καθαρισμού θα επεκταθούν  στα χωριά.

apolimansi dimos karditsas 1

apolimansi dimos karditsas 2

apolimansi dimos karditsas 3
Total
0
Shares
Previous Article
Πρόσφυγας ράβει μάσκες στα Τρίκαλα ενάντια στον κορονοϊό

Πρόσφυγας ράβει μάσκες στα Τρίκαλα ενάντια στον κορονοϊό

Next Article

Ευρωπαϊκές διακρίσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς


Total
0
Share