Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

syntakseis xrima

Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ, την Τρίτη 25 Μαΐου ξεκινάει ο κύκλος πληρωμών για τις συντάξεις Ιουνίου. Και αυτόν τον μήνα η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων θα πραγματοποιείται στην ίδια ημερομηνία, σε μόνιμη βάση.

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα πληρωμών:

Στις  25 Μαΐου 2021, ημέρα  Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις  26 Μαΐου 2021, την Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 27 Μαΐου 2021, την Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 28 Μαΐου 2021, την Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Total
28
Shares
Previous Article
agorastos Triantopoulos perifereia thessalias

Τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον σεισμό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  

Next Article
e-trikala: Θετικά αποτελέσματα από το πρόγραμμα SMARTA 2

e-trikala: Θετικά αποτελέσματα από το πρόγραμμα SMARTA 2


Total
28
Share