Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Καρδίτσα για ανταλλαγή πυροβολισμών

astynomia dromos kleistos

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Καρδίτσα για ανταλλαγή πυροβολισμών

Σύλληψη -2- ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες (25-03-2024) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, -2- ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στην Καρδίτσα, κατόπιν διαπληκτισμού, ο ένας δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του άλλου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, ο δεύτερος δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε, προς το μέρος του πρώτου, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ελαφρές σωματικές βλάβες.

Ο πρώτος δράστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας - Δήμος Αργιθέας: Συνεδριάζουν Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο - Τη Δευτέρα 21/08 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Συνεδριάζουν η Δημοτική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας την Παρασκευή 29-03-2024

Next Article
Σε live streaming η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι

Σε live streaming η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…