Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 71χρονος στα Τρίκαλα για κλοπή ποδηλάτου

Τρίκαλα
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες (09-07-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 71χρονος ημεδαπός, διότι το προηγούμενο βράδυ αφαίρεσε ποδήλατο 25χρονου ημεδαπού, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής – Εξιχνίαση κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες (09-07-2015) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 18 ετών, διότι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να εισέλθουν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι το πρωί της (01-07-2015), οι συλληφθέντες είχαν εισέλθει στην οικία της ίδιας ηλικιωμένης και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα.

Βόλος
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Τις πρώτες πρωινές σήμερα (10-07-2015) στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Βόλου-Μικροθηβών, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που οδηγούσε 37χρονος αστυνομικός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό 38χρονου συνοδηγού, επίσης αστυνομικού.

Λάρισα
Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπού
Χθες (09-07-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ένας 62χρονος ημεδαπός, εκτελώντας αγροτικές εργασίες (κλάδεμα δένδρου) σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, έπεσε από ύψος (3,5) μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article

Ασημίνα Σκόνδρα: Η τύχη της Ελλάδος παίζεται στις καθυστερήσεις

Next Article

Υποβολή αιτήσεων–δικαιολογητικών συμμετοχής σε εξετάσεις Τεχνικών Επαγγελμάτων

Related Posts

junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…