Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 9η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Διαμόρφωση θέσεων θέας περιοχής Δ.Ε. Νεβρόπολης Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Πρόεδρος)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για τη διαπίστωση βλαβών από θεομηνία στο έργο: «Κατασκευή αποχέτευσης ακαθάρτων της λεκάνης απορροής της Λίμνης Ν. Πλαστήρα» (Εισηγητής: κ. Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 5.290,00 € της Γ’ κατανομής έτους 2015 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγητής: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών έτους 2016» (Εισηγητής: Πρόεδρος)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση των συμβάσεων για την προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης έτους 2015. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μίσθωση δημοτικού ακινήτου (Ξενώνας) στην Τ.Κ. Νεοχωρίου. (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δαπανών της συνδιοργάνωσης του Xterra Greece 2015 (Εισηγητής: κ. Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών. (Εισηγητής: κ. Κοράκης Γεώργιος, Προϊστάμενος Οικονομικής Υπηρεσίας)

10. Συζήτηση για δημιουργία και έκδοση λευκώματος του Δήμου. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

Ο Πρόεδρος
Θωμάς Στεργιόπουλος




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες

Next Article

Τα μαθήματα της τάξης Γ' Γενικού Λυκείου στα οποία θα εξεταστούν φέτος οι μαθητές

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…