Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

   Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 643/69472/24-09-2021 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ, σας καλούμε σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 12η Απριλίου 2022, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 13:00 και ώρα λήξης 14:00.  Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με δωρεάν ορισμένου χρόνου παραχώρηση των γηπέδων Κρυονερίου, Καλυβίων Πεζούλας, Νεοχωρίου και Μορφοβουνίου για διεξαγωγή παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 17,18 και 19 Απριλίου.

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση με απευθείας συμφωνία του δημοτικού ακινήτου Ξενώνα και Καφετέριας Μεσενικόλα. Ανάκληση της 25/2022 προηγούμενης απόφασης του Δ.Σ. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον προκειμένου επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε ο Ξενώνας και η Καφετέρια Μεσενικόλα να λειτουργήσουν, ει δυνατόν, έως το Πάσχα για την εξυπηρέτηση δημοτών και επισκεπτών.

Παρακαλούμε όπως με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση symvoulio@0847.syzefxis.gov.gr, με τηλεομοιοτυπία στο 2441095360, με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχείο ή με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., καταθέσετε τις απόψεις σας και την ψήφο σας επί των ανωτέρω θεμάτων.

Για τα θέματα θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  εισηγήσεις για την ενημέρωσή σας. Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας όπου θα συμπληρώσετε την επιλογή ως προς τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και απόψεις ή παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους μόνο εφόσον τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορούν στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη της, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς 




Total
0
Shares
Previous Article
plateia Fanariou plakostroto

Δήμος Μουζακίου: Αντικατάσταση πλακόστρωτου στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Φαναρίου

Next Article
covid emvolio

Αγωνιστικό προσκλητήριο Πρωτοβουλίας Πολιτών για την κατάργηση της υποχρεωτικότητας και του προστίμου των 100 ευρώ στους μη εμβολιασμένους

Related Posts