Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίασε εκτάκτως το ΣΟΠΠ Π.Ε Καρδίτσας ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

sintonistiko perifereias 1

Συνεδρίασε εκτάκτως το ΣΟΠΠ Π.Ε Καρδίτσας ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ της Π.Ε Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με αφορμή το δελτίο της ΕΜΥ που προβλέπει την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο προιστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Βασίλης Καραλής, οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για τοπικά έντονα καιρικά φαινόμενα από την Τετάρτη μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης με κύριο χαρακτηριστικό την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων κατά τόπους. Από το πρωί της Παρασκευής τα φαινόμενα θα βρίσκονται σε αποδρομή, θα παραμένει όμως η αστάθεια στα ορεινά. Ο κ. Καραλής ζήτησε να βρίσκονται όλοι σε πλήρη εγρήγορση, οι δήμοι να έχουν σε ετοιμότητα τα μηχανήματα έργου και να ενημερώνουν σε πρώτο χρόνο για τυχόν προβλήματα ( ιρλανδικές διαβάσεις κλπ).

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα, για να παρέμβουν αν τυχόν χρειαστεί. Ζήτησε από τους Δήμους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα φρεάτια και να καθαιρέσουν άμεσα τα φράγματα στα σημεία που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα να είναι έτοιμοι για να εφαρμόσουν τα επικαιροποιημένα σχέδια για ανάλογες περιπτώσεις.’’ Η Π.Ε Καρδίτσας είναι σε πλήρη επιφυλακή, χρειάζεται έγκαιρη ενημέρωση για να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα’’, κατέληξε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η συναυλία των Σαρρή-Καρελά-Λουκία στην κεντρική πλατεία Μουζακίου

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η συναυλία των Σαρρή-Καρελά-Λουκία στην κεντρική πλατεία Μουζακίου

Επόμενο άρθρο
ASK Pridgett

Ο Σαϊντ Πριτζέτ στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ !!!