Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχόμενα φιλικά για τον Α.Σ.Κ. που την Τρίτη αντιμετώπισε τα Τρίκαλα ARIES B.C. 

Και τώρα το Σούπερ Καπ 

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να έχει διακοπεί λόγω των εορτών, όμως οι προπονήσεις αλλά και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δε σταματούν για τον Α.Σ.Καρδίτσας. Η ομάδα προπονείται κανονικά και παρά τα προβλήματα μικροτραυματισμών, ο Χάρης Φόρος είναι ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του.

Την Τρίτη, ο Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετώπισε στα Τρίκαλα σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα τα Τρίκαλα Aries B.C.. Δυνατό τεστ για τον Α.Σ.Κ. απέναντι στη γειτονική μας ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 και το Σάββατο δίνει πολύ σημαντικό αγώνα εντός έδρας με το Λαύριο.

Επίσης, ο Α.Σ.Κ. την Τετάρτη αντιμετωπίζει σε νέο φιλικό αγώνα το Γ.Σ.Φαρσάλων και το Σάββατο, τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς, η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο και στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό λόγω της Πρωτοχρονιάς.

Την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας θα συμμετέχει το φάιναλ φορ του Σούπερ Καπ, μια διοργάνωση της ΕΣΚΑΘ για τις Θεσσαλικές ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, η τελική φάση της οποίας γίνεται στις 3 και 5 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ στη Λάρισα με τη συμμετοχή –εκτός του Α.Σ.Κ.- της Α.Ε.Λάρισας, του Γ.Σ.Λάρισας και του Ερμή Αγιάς.

Στον πρώτο ημιτελικό που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 μ.μ., αντιμέτωποι θα βρεθούν ο Γ.Σ.Λάρισας και ο Ερμής Αγιάς, ενώ στις 7 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας και η Α.Ε.Λάρισας θα είναι το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού. Οι νικητές των δυο ημιτελικών της Κυριακής, θα αναμετρηθούν στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιανουαρίου.

Η συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Σούπερ Καπ, δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Α.Σ.Κ. να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει και πάλι στις 10 Ιανουαρίου, όμως ο Α.Σ.Κ. έχει ρεπό και θα ξαναμπεί σε ρυθμούς πρωταθλήματος μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου με αντίπαλο τα Γρεβενά.

Έτσι, οι φιλικοί αγώνες αλλά και το Θεσσαλικό Σούπερ Καπ, δίνουν την ευκαιρία για δυνατά τεστ που μπορούν να διατηρήσουν την ομάδα σε εγρήγορση.




Total
0
Shares
Previous Article

Το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Προέδρου της Βουλής

Next Article

Κοπή Βασιλόπιτας στον Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πευκοφύτου

Related Posts