Συνδρομή Μαράβα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυνομίας στα Τρίκαλα

 

Τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία αστυνομικών υπαλλήλων με σκοπό να τον ενημερώσει για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα, το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου, αλλά και να ζητήσει την συνδρομή και βοήθεια του Δήμου Πύλης σε βασικά οργανωτικά θέματα.

Ο Κώστας Μαράβας δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει την διοργάνωση με όλες του τις δυνάμεις, αναγνωρίζοντας την πολύ μεγάλη αξία που έχει για την περιοχή μας ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Από 10 έως 16 Ιουνίου ο νομός μας θα φιλοξενήσει το 19o Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυνομίας, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου σε μια περιοχή, καθώς στο παρελθόν η διοργάνωση χωριζόταν σε πόλεις και φάσεις.

Αυτό αποτελεί ένα ξεχωριστό μαζικό γεγονός για τον τόπο μας μιας και θα είναι ο πρώτος επαρχιακός νομός που θα διεξαχθεί η παραπάνω διοργάνωση μ’ αυτή τη μορφή. Τι σημαίνει αυτό; Αρκετοί επισκέπτες (πέρα από τους 200 και πλέον συμμετέχοντες), τουριστική και οικονομική τόνωση σε χαλεπούς καιρούς, αλλά και μια διαφορετική προσέγγιση των αστυνομικών οι οποίοι θα αφήσουν για λίγο το καθήκον και θα δείξουν πόσο και πως κατέχουν το άθλημα, περνώντας διάφορα κοινωνικά μηνύματα μιας και πέρα από το σοβαρό λειτούργημά τους έχουν να δείξουν και άλλες πτυχές του ανθρώπινου χαρακτήρα τους.

Η προεργασία για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα μηνύματα να εκφράζουν αισιοδοξία. Πρόσφατα βρέθηκαν στα Τρίκαλα εκπρόσωποι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικού Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Γιώργος Ζάχαρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Κυριαζής .

Οι κ. Ζάχαρης και Κυριαζής είχαν συνάντηση και με τα μέλη της τοπικής Επιτροπής Τρικάλων η οποία απαρτίζεται από τους κ. Καλαμαρά Κ., Καραλή Β., Κακούσιο Ν., Ευαγγέλου Σπ. και Καραλή Ε. οι οποίοι συνεργάζονται άψογα ώστε να συμβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ


Total
0
Shares