Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με τη Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

tsiakos synetairistiki 1

Με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο συναντήθηκε η διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Ειδικότερα στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Μπούκης και ο εκτελεστικός Διευθυντής κ Π. Τουρναβίτης.

Ο Δήμαρχος κατ’ αρχάς τους συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογική διαδικασία και την επανεκλογή τους στη διοίκηση της Τράπεζας. Επίσης μίλησε για την άριστη συνεργασία της Τράπεζας με το Δήμο Καρδίτσας ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Συνεταιριστικής για τη μεγάλη της συνεισφορά στην τοπική αναπτυξιακή διαδικασία.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Τράπεζας κ.κ. Μπούκης και Τουρναβίτης ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και επιβεβαίωσαν την εξαιρετική συνεργασία . Και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν για τακτική συνεργασία με στόχος το κοινό όφελος.




Total
0
Shares
Previous Article
star wars1

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Next Article
tsiakos tsiaras theodorikakos

Συνάντηση Τσιάκου και Τσιάρα με τον κ. Θεοδωρικάκο για ζητήματα του Δήμου Καρδίτσας

Related Posts

dei programmata
Διαβάστε περισσότερα

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ 

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ  Αποκλειστικά για πελάτες με αγροτική ιδιότητα Συνολική διάρκεια 10 χρόνια Σταθερή…
Kagialoglou
Διαβάστε περισσότερα

«Σήμερον έαρ μυρίζει…» – Πάσχα με τον Παπαδιαμάντη

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων οργανώνουν μία ξεχωριστή εκδήλωση το Σάββατο του Λαζάρου- 27 Απριλίου 2024 και ώρα 6.30μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Σοφάδων με τίτλο: