Συνάντηση Δημάρχου Πύλης με τους Προέδρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης και ΟΦΙΣΕΤ

Συνάντηση Δημάρχου Πύλης με τους Προέδρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης και ΟΦΙΣΕΤ

 

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα επισκέφθηκαν στο γραφείο του την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου το πρωί, ο Πρόεδρος του (ΟΦΙΣΕΤ) Όμιλος Φίλων Σκύλων Εργασίας Τρικάλων κ. Μάνος Καραντώνης, το μέλος του ΔΣ. Κ. Στέφανος Βουτσελάς και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Αθανάσιος Μανούρας.

Σκοπός της συνάντησης  τους ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπεκάτσας, με διοργανώτρια  Χώρα την Κύπρο (Όμιλος Αγγλικών Δεικτών Κύπρου), που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Χωριό Βλάχα στην θέση «ΚΟΡΠ» και στην Ελεγχόμενη Κυνηγετική Περιοχή Κόζιακα.

Φυσικά κάλεσαν τον Δήμαρχο κ. Μαράβα να τιμήσει με την παρουσία του την παραπάνω Εκδήλωση και του ζήτησαν την συμπαράσταση του, ο κ. Μαράβας ο οποίος συναίνεσε με την πρόταση τους λέγοντας τους ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμος Πύλης βοηθά τέτοιες ενέργειες, που συντελούν στην Τουριστική Ανάπτυξη και διαφήμιση  της περιοχής του Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι συνδιοργανωτές του παραπάνω Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ο Όμιλος Αγγλικών Δεικτών Ελλάδας, ο ΟΦΙΣΕΤ, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης.

Στους παραπάνω Αγώνες αυτού του Πανευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος Μπεκάτσας λαμβάνουν μέρος 12 Χώρες και είναι Αγώνες Κυνηγετικών ικανοτήτων που αφορά τις Βρετανικές Φυλές και το θήραμα θα είναι η Μπεκάτσα.
Total
0
Shares