Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συλλυπητήριο μήνυμα Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού 

ΔΕΕΠ ΝΔ Καρδίτσας: Ορίστηκαν οι υπεύθυνοι και οι αναπληρωτές υπεύθυνοι των θεματικών τομέων δράσης

Συλλυπητήριο μήνυμα Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πρώην Δημάρχου Καρδίτσας Κωνσταντίνου Παπαλού, καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, την αγαπημένη σύζυγο και τα τρία τέκνα του.

Ο Κώστας Παπαλός υπήρξε αγωνιστής της ζωής από τα νεανικά του χρόνια, όταν και εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ και αργότερα τη Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου ΝΟΔΕ Καρδίτσας. Ένας άνθρωπος ανήσυχος, με ριζωμένη την αγάπη για τον τόπο του, κάτι που φυσικά τον οδήγησε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θήτευσε ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Μέλισσας, εν συνεχεία εκλέχθηκε Δήμαρχος Κάμπου και το 2010 εκλέχθηκε Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Καρδίτσας. Ως Δήμαρχος Καρδίτσας, με την ομάδα του κλήθηκε να διαχειριστεί χαοτικές οικονομικές καταστάσεις και προβλήματα που ερχόταν από το παρελθόν, υπό την δαμόκλειο σπάθη της οικονομικής κρίσης και κατ’ επέκταση της ενισχυμένης εποπτείας. Τα κατάφερε παρέδωσε έναν νοικοκυρεμένο Δήμο και μια πόλη που άλλαζε.

Είναι άξιο αναφοράς ότι μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Ήταν επιπρόσθετα ένας λαμπρός επιστήμονας – καθηγητής Χημείας, και αξιοζήλευτα λάτρης των μαθηματικών.

Η Καρδίτσα αποχαιρετά έναν τίμιο και οραματιστή πολιτικό άνδρα, έναν ήρεμο και καρτερικό άνθρωπο, του οποίου το αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλο στις καρδιές όλων μας.

Καλό παράδεισο και καλό ταξίδι συναγωνιστή και φίλε μας Κώστα

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΙΟΥΚΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Maravas mple dimarxeio Pylis

Ο Δήμος Πύλης για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Next Article
kede papastergiou

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του τ. Δήμαρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού

Related Posts