Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Των Απανταχού Μαραθιωτών Αργιθέας

<

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχία της εκδήλωσής μας στις 5 Ιουνίου 2017 στο Μάραθο Αργιθέας επ’ ευκαιρίας της εορτής της προστάτιδας του χωριού μας “Αγία Τριάδα”.

Η προσωπική σας παρουσία αλλά και η παρουσία του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου σας με παραδοσιακές ενδυμασίες, καθώς και η επιλεκτικότητα των γνήσεων Αργιθεάτικων τραγουδιών που χόρεψε το αεικίνητο συγκρότημα του Συλλόγου υπό το άγρυπνο βλέμμα σας, έδωσαν ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση μας.

Σε πείσμα των καιρών και της ισοπεδωτικής λαίλαπας που στο πέρασμα της δεν άφησε τίποτε όρθιο ΕΣΕΙΣ κυρία Πρόεδρε είστε παρούσα για να μας θυμίζετε ότι τα Έθνη, καθώς και τα άτομα, ζουν και πεθαίνουν ο πολιτισμός τους όμως είναι αδύνατο να πεθάνει.

Η Μακρόχρονη παρουσία σας στα πολιτιστικά δρώμενα, δεν περνά απαρατήρητη. Να έχετε υγεία δύναμη και ενέργεια μεταλαμπαδεύοντας στις νεότερες γενεές την αξία του Πολιτισμού και τον σεβασμό στις παραδόσεις, γιατί όπως λέει ο Κ. Παλαμάς, έχουμε χρέος “σ’ αυτούς που ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούν και θα περάσουν”.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ του Συλλόγου

Των Απανταχού Μαραθιωτών Αργιθέας

‘’Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ’’

Ο Πρόεδρος
Κώστας β. Κωσταντέλλος
Ο Γραμματέας
Αθανάσιος Γ. Δημάτσας

Total
0
Shares
Previous Article

Τουρνουά για παίδες και παμπαίδες διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας

Next Article

Τρίκαλα: Συνελήφθη 30χρονος με 100 κιλά κάνναβης


Total
0
Share