Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλαμά

 

Συνεδρίασε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 & ώρα 20:30 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο Παλαμά με βασικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα.

Ο κ. Κωνσταντέλλος αφού συνεχάρη τα νέα μέλη, για την συμμέτοχη τους στο νέο Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο Παλαμά ανέφερε τις δυσκολίες της περιόδου που αναλαμβάνουν τη διοίκηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τονίσθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης από τον Πρόεδρο αλλά και από τα μέλη του Δ.Σ πως θα πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά για να μπορέσουμε να πείσουμε την κοινωνία ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη επιλογή, για να ξεφύγει η χώρα από την κρίση, (σε όλα τα επίπεδα) πού όλο και πιο βαθιά την οδηγεί καθημερινά, αυτή η κυβέρνηση. Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι στην διετή θητεία μας θα έχουμε την ευθύνη των Αυτοδιοικητικών αλλά και των βουλευτικών εκλογών. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ δημόσια ευχαριστούν τον πρώην Πρόεδρο κ. Παπαθανασίου Αθανάσιο για την μακροχρόνια θητεία και προσφορά του ως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Παλαμά

Στην συνέχεια ανατέθηκαν από τον πρόεδρο κ. Κωνσταντέλλο οι θέσεις ευθύνης σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ.:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντέλλος Αντώνιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζιβένης Σπυρίδων
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Λανάρας Σωτήριος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κλησιάρχη Ελένη
ΤΑΜΙΑΣ: Δεσκάτας Ευαγγελος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ: Μπαιμάκης Χρήστος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Μουτσάνας Σωτήριος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: Γκιουλέκας Νικόλαος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ: Γιαννάκος Βασίλειος
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Κούτρα-Μπούσδρα Μαργαρίτα
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΠΑΛΑΜΑ: Πάσχος Δημήτριος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντέλλος σύμφωνα με την παρ. 3 του Άρθρου 7 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ θα ζητήσει με επιστολή από τον γραμματέα οργανωτικού κ.Κονταδάκη την έγκριση συγκεκριμένων μελών εκτός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να αναλάβουν και άλλους θεματικούς τομείς δράσης όπως Υγείας –Δικαιοσύνης-Οικονομίας-Υποδομών-Παιδείας-Πολιτισμού-Κοινωνικών Θεμάτων- Αγροτικού στην περιοχή του Δήμου Παλαμά.

ΔΗΜ.Τ.Ο ΠΑΛΑΜΑTotal
0
Shares