Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καρδίτσας στους Καρδιτσιώτες αθλητές για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 2022 στα Μέγαρα.

syriza new logo 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καρδίτσας στους Καρδιτσιώτες αθλητές για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 2022 στα Μέγαρα.

Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει τον Πρωταθλητή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ (35 χλμ. βάδην), που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Ανδρών με χρόνο 2΄39.43 και την Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (35 χλμ. βάδην), η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Γυναικών με χρόνο 2΄47.48. Συγχαρητήρια και στους αθλητές του Φωκιανού Καρδίτσας, Ανδρέα Παπαστεργίου (χρόνος 46.11) και Αριστοτέλη Μπούσδα (χρόνος 47.49), οι οποίοι κατέλαβαν την 1η και τη 2η θέση, αντίστοιχα, στα 10 χλμ. βάδην Ανδρών της κατηγορίας Κ20 στην ημερίδα που διεξήχθη ταυτόχρονα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην περιοχή των Μεγάρων. Και οι δύο αθλητές γυμνάζονται με τον ομοσπονδιακό προπονητή του βάδην, Θανάση Δεληγιάννη, ο οποίος συνεχίζει με την εξαιρετική του δουλειά να αναδεικνύει συνεχώς νέους και νέες αθλητές και αθλήτριες. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή συνέχεια και καλή δύναμη με πολλές επιτυχίες.

Λεωνίδας Μυρισιώτης

Υπεύθυνος τμήματος Αθλητισμού της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία




Total
0
Shares
Previous Article
sxoleia anoigma psixos

Δήμος Σοφάδων: Στις 10 πμ η έναρξη των μαθημάτων 27 και 28 Ιανουαρίου

Next Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των Μαθητών μας και των Γονιών τους - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας: Νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων

Στις 10:00πμ το άνοιγμα των σχολείων στο Δήμο Μουζακίου την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28/01

Related Posts