Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελληνίων

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Ιδιαίτερα σε σας τις νέες και τους νέους της Καρδίτσας, που η κοπιαστική, πειθαρχημένη και πολυετής προσπάθειά σας, έφερε την ποθητή επιτυχία σας.  Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια  εργατικότητα, σύνεση και η ευθύνη και οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, αφού οι εξετάσεις στη ζωή είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες.

Συγχαρητήρια στους γονείς, για την συμπαράσταση και συμβολή σας στην επιτυχία των παιδιών σας.  Δώσατε τον δικό σας αγώνα, που οι σημερινές συνθήκες που βιώνουμε τον έκαναν δυσκολότερο και κάνατε  σιωπηρά τις δικές σας θυσίες, για να στηρίξετε τα όνειρά τους. Εύχομαι  να  έχετε  καλή δύναμη και υγεία, για να τα στηρίξετε και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Νομού μας,  που  κάτω από αντίξοες συνθήκες,  στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και του καθήκοντος και με επαγγελματισμό υπηρέτησαν  την κοινωνία και το εκπαιδευτικό σύστημα, πετυχαίνοντας υψηλές αποδόσεις, για μια ακόμη χρονιά.

Σε όσους απόφοιτους δεν είχαν το επιθυμητό  αποτέλεσμα, θέλω με αγάπη να τους πω, ότι οι ευκαιρίες δεν τελείωσαν και πως σε  μια νέα προσπάθεια είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθούν. Οι πανελλήνιες δεν είναι μονόδρομος και οι προοπτικές δεν τελειώνουν ποτέ. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας, απαντήστε στις προκλήσεις.

Θα ‘θελα να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και επιτυχία, σε ότι επέλεξαν να κάνουν, στις νέες και τους νέους που αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στις πανελλήνιες, αλλά προτίμησαν να μπουν αμέσως στον επαγγελματικό στίβο.

Το μέλλον της πατρίδας μας και η ελπίδα του μέλλοντος είναι η νεολαία μας.

Τα παιδιά μας όμως βιώνουν σήμερα  στη μεγαλύτερη κλίμακα, τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας  κρίσης.

Η Πολιτεία επιβάλλεται να δώσει τολμηρές και αποφασιστικές λύσεις. Η «αιμορραγία» στο εξωτερικό των νέων επιστημόνων πρέπει να σταματήσει και μάλιστα να επαναπατριστούν, όσοι βρίσκονται ήδη εκτός Ελλάδας. Η χώρα μας έχει ανάγκη  τις γνώσεις τους και τις δεξιότητες τους και είναι εκείνοι που θα στηρίξουν  καθοριστικά την πατρίδα μας να ανακάμψει.

Είναι όμως και καθήκον όλων μας συντεταγμένα, με επιμονή, πίστη και πείσμα να παλέψουμε για την προοπτική της Ελλάδας και γι΄αυτά τα παιδιά, που σήμερα όλοι, ακόμα κι αυτοί που δικάζουν και καταργούν την αριστεία, βγαίνουμε και τα συγχαίρουμε.

Εύχομαι στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν 16 άτομα σε τροχονομικές δράσεις στη Θεσσαλία

Next Article

Δήμος Καρδίτσας: Αιτήσεις για το Κοινωνικό Ξενόγλωσσο Φροντιστήριο

Related Posts

mAigov elliniki dimokratia
Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος