Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Α.Σ.Κ. ο Δημήτρης Γράβας

 

Ο 25χρονος φόργουορντ αποτελεί μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την προσθήκη του Δημήτρη Γράβα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ένας ικανός και φιλόδοξος αθλητής, έρχεται να προσθέσει ταλέντο, ενέργεια και αθλητικότητα στην ομάδα μας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Ο 25χρονος και ύψους 2.02 μ. αθλητής, μεγάλωσε στη Λάρισα και ξεκίνησε το μπάσκετ στον τοπικό Κεραυνό. Ως έφηβος, μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και στη συνέχει αγωνίστηκε στο Στρατώνι και το Μαντουλίδη. Τη διετία 2014-16 αγωνίστηκε στους Μαχητές Δόξας Πεύκων, κατακτώντας την πρώτη χρονιά την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 και την επόμενη την παραμονή στην κατηγορία. Τη σεζόν 2016-17 έκανε το άλμα στη Basket League αφού βρέθηκε στον Προμηθέα Πάτρας, ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας.

Ο Δημήτρης Γράβας, αγωνίζεται στις δυο θέσεις των φόργουορντ και ενισχύει την ομάδα μας για το νέο πρωτάθλημα, αποτελώντας την πέμπτη κατά σειρά προσθήκη στο ρόστερ.

Καλωσορίζουμε το Δημήτρη στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δημήτρης Γράβας: «Όλοι μαζί για να φέρουμε την ομάδα ψηλά»

Ο Δημήτρης Γράβας, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας βρέθηκε στα νέα γραφεία του και δήλωσε για την μεταγραφή του στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: «Έρχομαι σε μια ομάδα με στόχους και προοπτική, μια ομάδα του τόπου μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Με καθημερινή προσπάθεια και δουλειά, θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Με συσπείρωση, στήριξη από τον κόσμο μας, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

ASK Gravas




Total
0
Shares
Previous Article

Εθελοντική συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας

Next Article

Σύλληψη στη Λάρισα: ναρκωτικά, όπλα και καταπάτηση προσωπικών δεδομένων