Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο τελικό στάδιο παράδοσης περνά το Κέντρο Υγείας Μουζακίου

neo kentro ygeias mouzaki 2024

Στο τελικό στάδιο παράδοσης περνά το Κέντρο Υγείας Μουζακίου

Απομένουν ο εξοπλισμός γραφείων και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, καθώς όπως έχει ενημερώσει η 5η ΥΠΕ τον Δήμο, απομένει ο εξοπλισμός για το εσωτερικό του κτιρίου προκειμένου να λειτουργήσει επισήμως.

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του στο «Νέο Αγώνα» ο Δήμαρχος Μουζακίου, κ. Φάνης Στάθης, ανέφερε ότι η κτιριακή υποδομή είναι έτοιμη, ενώ η παροχή ρεύματος είναι η εκκρεμότητα για να είναι πλήρως λειτουργικός ο χώρος.

«Εφόσον δοθεί και το ρεύμα, χρειάζεται έπειτα να γίνει ένας έλεγχος λειτουργίας του ακτινολογικού τμήματος. Η παροχή ρεύματος στο χώρο και το τεστ στο Ακτινολογικό έχουν ολοκληρωθεί. Πρόκειται για διαδικαστικά θέματα. Από εκεί και πέρα, θα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε το κέντρο υγείας στους δημότες μας. Σχετικά με την επίσημη παράδοση του έργου, αυτή εξαρτάται από τους διαγωνισμούς, τον μηχανολογικό εξοπλισμό των γραφείων. Εντός των επόμενων δύο – τριών μηνών ευελπιστούμε ότι το Κέντρο Υγείας θα λειτουργήσει, αν και με τα χρονοδιαγράμματα δεν είμαστε ποτέ σίγουροι», κατέληξε ο κ. Στάθης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Κέντρο Υγείας βρίσκεται σε έκταση 2,67 στρεμμάτων στη θέση «Άγιοι Θεόδωροι». Τις εργασίες έχει υλοποιήσει η ΤΕΡΝΑ, ανάδοχος του έργου το οποίο εντάχθηκε στο μεγάλο πακέτο αποκαταστάσεων του «Ιανού».

ΠΗΓΗ: neosagon.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Agios Theodoros Mouzaki 2024 Mitropoulou

Τιμήθηκε ο Πολιούχος της πόλεως του Μουζακίου Άγιος Θεόδωρος

Next Article
pistopoiisi politiki prostasia dimos Larisaiwn 1

Δήμος Λαρισαίων: Πιστοποίηση Υπαλλήλων Πολιτικής Προστασίας στην παροχή Πρώτων Βοηθειών

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…