Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Papakostas Dimitris metalio

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Ο Δημήτρης Παπακώστας από τη Μαγουλίτσα Καρδίτσας (υιός του Αντιδημάρχου Δήμου Μουζακίου κ.Γιώργου Παπακώστα) θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 σε ελληνορωμαϊκή και ελευθέρα πάλη, αγώνες που θα διεξαχθούν στα γειτονικά μας Τρίκαλα.

Το όνομά του έχει ταυτιστεί πλέον με το σκληρότερο αλλά και με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα. Η Ελληνορωμαική Πάλη κατέκτησε τον Δημήτρη ή ο Δημήτρης την Πάλη? Πρέπει να γίνεις σκληρός, δυνατός, υπομονετικός  τίμιος, λέγαν οι προπονητές του. Παράδειγμα ανθρώπου πρώτα και μετά αθλητή. Με τον τρόπο του, χωρίς να σκύψει ποτέ το κεφάλι, με νίκες και με ήττες κατάφερε να αποκτήσει όλα αυτά τα προσόντα που σε χρίζουν ΠΑΛΑΙΣΤΗ. Η Πάλη μπήκε στην καρδιά του και φυσικά ακολούθησαν και οι διακρίσεις και στην Ελλάδα αλλά και με το Εθνόσημο στο στήθος εκτός συνόρων. Ο συντοπίτης μας που πέρυσι μέσα στο Μουζάκι κατέκτησε την τρίτη θέση, τώρα θωρακισμένος αλλά και με περισσότερη εμπειρία καλείται να δώσει ένα βροντερό παρών το Σάββατο 20 Απριλίου στα Τρίκαλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Δήμος Τρικκαίων συνδιοργανώνουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων (U20) στην ελληνορωμαϊκή και την ελευθέρα πάλη.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 Απριλίου 2024 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων (οδός Κατσιμήδου, έναντι 2ου Λυκείου).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συντοπίτη μας αθλητή Δημήτρη Παπακώστα και να μας κάνει υπερήφανους για ακόμα μια φορά!

Papakwstas pali 1




Total
0
Shares
Previous Article
agrotiki odopioia Stergiou Argithea

Προχωρούν τα στρατηγικά έργα υποδομών, αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις καθημερινότητας από τον Δήμο Αργιθέας

Next Article
ygeia diatrofi

Διεπιστημονική-ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Υγεία και διατροφή» στην Καρδίτσα

Related Posts