Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο δρόμο μαζί με τους αγρότες της ανατολικής Φθιώτιδας ο Δήμαρχος Στυλίδας…

Το κομβόι των τρακτέρ, με επικεφαλής τον Απόστολο Γκλέτσο, πέρασε μέσα από την πλατεία της Στυλίδας και πήγαν στο λιμάνι.

Στο μπλόκο των αγροτών στη Στυλίδα βρίσκεται ο Απόστολος Γκλέτσος. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση, ενισχύουμε τη δύναμη της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης» ανέφερε ο δήμαρχος Στυλίδας, μιλώντας στο Ε και πρόσθεσε:

«Δεν ερχόμαστε σε αντίθεση με την κυβέρνηση. Η αντίθεσή μας είναι με τους δανειστές. Η κυβέρνησης πρέπει να έχει όρθιους αγρότες, όρθιους επαγγελματίες, όρθιους επιστήμονες. Όλη η Ελλάδα να είναι στο πόδι και να κάνει αυτό που πρέπει»

«Μπορούμε και χωρίς τους δανειστές. Δεν είναι ταμπού το ευρώ» υπογράμμισε ο δήμαρχος Στυλίδας και τόνισε ότι με το νέο ασφαλιστικό οι αγρότες «δεν μπορούν να επιβιώσουν».

Ο Δήμαρχος Στυλίδας εξέφρασε τη στήριξη του στον αγώνα των αγροτών και όλων των κοινωνικών ομάδων, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει διάθεση αντιπολίτευσης αλλά στήριξης και ενίσχυσης της κυβέρνησης για να μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα με τους δανειστές για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και άλλα σοβαρά θέματα που καίνε τον ελληνικό λαό.Όλοι στο δρόμο να κάνουμε το καθήκον μας.Σαν πολίτες εργαζόμενοι, γονείς, δηλαδή σαν πατριώτες,να ενισχύσουμε την διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Απόστολος Κολοκύθας πολιτευτής με το κόμμα ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ
kolokithas_apostolos
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

ΕΠΑΜ: Πατριωτικό καθήκον οι μαζικές κινητοποιήσεις του λαού μας

Επόμενο άρθρο

Συνελήφθη 58χρονος στα Τρίκαλα, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών