Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας προϋπολογισμού 160.000 ευρώ

Στην ολοκλήρωση του δρόμου Πρόδρομος – Γένεσι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τη σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 160.000 ευρώ,  υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί με πόρους ΚΑΠ Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, βελτιώνουμε και ολοκληρώνουμε τον δρόμο Πρόδρομος – Γένεσι. Μέλημά μας, είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση- ασφαλτόστρωση οδού Πρόδρομος – Γένεσι συνεχιζόμενη εργολαβία 2015», αφορά την ολοκλήρωση της οδού από Πρόδρομο προς Γένεσι. Το συνολικό μήκος της οδού ανέρχεται σε 2500m εκ των οποίων έχουν ασφαλτοστρωθεί 1650m. Στο έργο προβλέπονται εργασίες βελτίωσης του υπολοίπου τμήματος της οδού 850m. Στην οδό θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτικών.Total
0
Shares