Στη Νίκαια Λάρισας αύριο τα «αποκαλυπτήρια» της ΠΑΚ Θεσσαλίας

Η ΠΑΚ Θεσσαλίας συμμετέχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση - ΠΑΚ Θεσσαλίας Προοδευτική Αγροτική Κίνηση

Στη Νίκαια Λάρισας αύριο τα «αποκαλυπτήρια» της ΠΑΚ Θεσσαλίας 

Την πρώτη της πανθεσσαλική ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποιεί η νεοσύστατη Προοδευτική Κίνηση Αγροτών (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, αύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του δήμου Κιλελέρ και ώρα 13:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κίνησης, «οι αγρότες για πρώτη φορά δέχονται μια πολλαπλή επίθεση σε όλα τα επίπεδα. Αντιμετωπίζουν την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια των εισροών που οδηγεί στην ραγδαία αύξηση του κόστους παραγωγής, την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της, τα προβλήματα στην αγορά και τη διάθεση των προϊόντων τους. Όλα αυτά συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που απειλεί τη βιωσιμότητα της γεωργίας και του παραγωγικού κόσμου της υπαίθρου».

Στην εκδήλωση του Σαββάτου, η 17μελή Συντονιστική Ομάδα Εργασίας της ΠΑΚ Θεσσαλίας θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη της Κίνησης καθώς και τον προγραμματισμό δράσης το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ θα αναπτυχθεί και διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και ειδικότερα της Θεσσαλίας.

Επισημαίνεται ότι στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος όσες και όσοι  ζουν, εργάζονται και δραστηριοποιούνται  στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με ενεργό συμμετοχή στα αγροτικά δρώμενα του τόπου καθώς και όσες και όσοι επιθυμούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και το μέλλον του αγροτικού  χώρου και του αγροτικού κλάδου γενικότερα και θέλουν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας προς όφελος των συντελεστών της πρωτογενούς παραγωγής.

ΠΑΚ Θεσσαλίας Προοδευτική Αγροτική Κίνηση

Total
0
Shares