Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σκληρή επίθεση του κ. Αθ. Καρύδα προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Π. Ντούρβα, Ολ. Διαμαντοπούλου και Λ. Γιώτη

moyzaki karydas thanasis 1

Αξιότιμες/οι

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

 Σε συνέχεια του από 2/4/2020 δημοσιεύματός μου, θα ήθελα να τεκμηριώσω την αναφορά μου σχετικά με την βαριά κατηγορία προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καραμπέκου Μαρία, στην συνέχεια να γνωστοποιήσω ένα γεγονός που πληροφορήθηκα πλήρως, μεταγενέστερα της ανάρτησης του δημοσιεύματός μου και να απαντήσω στην από κοινού επιστολή των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κας Ντούρβα Παρασκευής, κας Διαμαντοπούλου Ολυμπίας και Γιώτη Λάμπρου.

 Στο από 2/4/2020 δημοσίευμά μου, στο σημείο που τοποθετούμαι σε ότι αφορά την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έχω να επισημάνω τα εξής. Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία 31/3/2020, η κα Καραμπέκου Μαρία δεν εφάρμοσε κάποιο είδος τακτικής «υφαρπαγής» της ψήφος μου και δεν χρησιμοποίησε αθέμητα μέσα. Εν αντιθέσει με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κας Ντούρβα, κας Διαμαντοπούλου, κ. Γιώτη, που κινήθηκαν όπως ακριβώς τα έχω αναφέρει στο προηγούμενο δημοσίευμά μου. Με τον κ Λάμπρο Γιώτη στο χρονικό διάστημα αυτό δεν υπήρξε ούτε καν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου. Στηριζόμενος πάντα στα γεγονότα που σχετίζονται άμεσα με εμένα και μπορώ να έχω πλήρη άποψη, δηαδή στις κατ΄ιδίαν τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μου κ. Παναγόπουλο Γεώργιο, με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καραμπέκου Μαρία, με τις επικεφαλής των παρατάξεων κα Ντούρβα και κα Διαμαντοπούλου, θεώρησα ότι είναι άδικο να κατηγορούν την Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, πόσο μάλλον δε εμπλέκοντας το όνομα μου, εφόσον δεν υπήρξε κάποια αντίστοιχη κίνηση προς εμένα από πλευράς της κας Καραμπέκου και σε συνάρτηση με τις κινήσεις των τριών επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης ( ή πιο ορθά μείζονος πλειοψηφίας), έσπευσα να γνωστοποιήσω την θέση μου.

 Μεταγενέστερα του δημοσιεύματος μου, πληροφορήθηκα πλήρως ότι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ή ο Δήμαρχος προβάλλοντας εκβιαστικό δίλημμα προς τον αξιότιμο συγχωριανό μου και δημοτικό σύμβουλο κ. Μητροπάνο Χρυσόστομο  της δημοτικής παράταξης της κας Ντούρβα Παρασκευής, περί ματαίωσης της πολιτιστικής εκδήλωσης, που θα διεξαγόταν με δημοτικά έξοδα έναντι του ποσού της τάξεως των πέντε χιλιάδων ευρώ την θερινή περίοδο στην τοπική κοινότητα Καππά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, με πληροφόρησε ότι η ίδια δεν επικοινώνησε με τον κ. Μητροπάνο, αλλά προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος. Στο σημείο αυτό, θέλω να θέσω τρία (3) πολύ σημαντικά ερωτήματα. Υπήρξε πράγματι εκβιαστικό δίλημμα προς τον κ. Μητροπάνο και εάν ναι από ποιο θεσμικό όργανο του δήμου μας εν τέλει; Υπάρχει στο δήμο μας το οικονομικό απόθεμα τέτοιου μεγέθους για διεξαγωγή πολιτιστικής εκδήλωσης, όταν εκατοντάδες συνδημότες μας δεν έχουν τα άκρως απαραίτητα προς επιβίωση, όταν δεν έχουν αποκατασταθεί σοβαρές ζημίες σε σχολικές κτιριακές μονάδες, όταν πρέπει να παρθούν άμεσα οικονομικά μέτρα για την ανακούφιση των νοικοκυριών, των δημοτών, των επαγγελματιών, των δημοτικών επιχειρήσεων του δήμου μας; Γίνονται συμφωνίες κάτω από το τραπέζι μεταξύ αιρετών εν αγνοία των περισσότερων  δημοτικών συμβούλων; Εδώ θα στηρικτώ αποκλειστικά και μόνο στην μαρτυρία του συγχωριανού μου κ. Χρυσόστομου Μητροπάνο, γιατί όλοι μας  γνωρίζουμε, σεβόμαστε επί σειρά ετών τον εκπρόσωπο του ελληνικού δημοτικού παραδοσιακού τραγουδιού στο νομό μας και όχι μόνο,  το ήθος του, την αξιοπιστία του, την αμέριστη αγάπη του προς τον τόπο μας και γιατί κατ΄ εμού είναι η  πιο αξιόπιστη πηγή της αλήθειας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 Κυρίες /οι  Ντούρβα, Διαμαντοπούλου και Γιώτη,

 Μερικές από τις βασικότερες αρετές που θα πρέπει να έχει ένας δημοτικός σύμβουλος, εκπρόσωπος των δημοτών είναι να κινείται πάντα με γνώμονα την αλήθεια, να υπερασπίζεται το δίκαιο, να έχει το θάρρος της Δημόσιας Συγγνώμης καθώς επίσης να έχει το σθένος ν΄ αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων – λόγων του. Πόσο μάλλον δε, εάν θέτει τον εαυτό του, στην κρίση των δημοτών για να αναλάβει το αξίωμα του πολιτικού άρχοντα ενός δήμου και είναι επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων που θα εκπροσωπήσουν τον δήμο.

 Η Αλήθεια μπορεί ν΄ αποκαλύψει το ψέμα. Εν αντιθέσει, το ψέμα μπορεί να καλυφθεί για πολύ λίγο, έως ότου έρθει αντιμέτωπο με τα στοιχεία της Αλήθειας.

 Κυρίες Ντούρβα και Διαμαντοπούλου, γνωρίζετε σίγουρα πολύ καλύτερα από όλους μας, ως απόφοιτοι της νομικής σχολής, ότι η συκοφαντική δυσφήμιση με παραποίηση της αλήθειας εν απουσία αποδεικτικών στοιχείων περί του αντιθέτου, η παραποίηση εγγράφου αποτελούν ποινικά αδικήματα!

 Στην προηγούμενη μου δημοσίευση, σας είχα προτρέψει ν΄ αναρτήσετε ότι σχετικό αποδεικτικό στοιχείο κατέχετε, που να επαληθεύει – αποδεικνύει ότι το δελτίο τύπου είχε την απαιτούμενη έγκρισή μου. Γιατί δεν αναρτάτε τα στοιχειά; Σας προτρέπω για ακόμη μία φορά να τα αναρτήσετε, για να βγάλουν ορθά τα συμπεράσματά τους, οι δημότες του δήμου Μουζακίου.

 Διαβεβαιώνω τους συνδημότες μου, ότι ουδέποτε έχουν παραλάβει έγγραφο μου υπογεγραμμένο ή κάποιο email μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (με ή χωρίς την ψηφιακή μου υπογραφή) ή κάποιο ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) μέσω του κινητού μου, που να τους εξουσιοδοτώ ώστε να συντάξουν – αναρτήσουν δελτίο τύπου,  να έχουν την έγκρισή μου για ανάρτηση δικού τους δελτίου που να συμπεριλαμβάνει το όνομά μου ή να εξουσιοδοτώ τρίτο πρόσωπο για να ενεργεί αντί εμού!

 Θα ήθελα, να παραθέσω αυτούσια τα δύο (2) ηλεκτρονικά μηνύματα (sms), που έχουν αποσταλεί στο κινητό μου, από την κα Διαμαντοπούλου, α) Τρίτη 31/3/2020 στις 5:54 μμ … Θανάση απέχεις δεν απαντάς και β) Πέμπτη 2/4/2020 στις 6:12 μμ … Θανάση ανέβηκε το δελτίο τύπου κατόπιν δικής σου επικοινωνίας με την Ντούρβα και κατόπιν εγκρίσεων του Παναγόπουλου. Όσο για το θέμα της συμπεριφοράς της Προέδρου σε προτρέπω να μηδεις με Ντούρβα, Μητροπάνο, Καραβίδα και Γιώτη και μην βιάζεσαι να εκθέσεις.

 Απορίας άξιον, είναι επίσης πώς ο κ Λάμπρος Γιώτης επαληθεύει – αποδεικνύει όλα αυτά, και δηλώνει εμμέσως ότι ψεύδομαι (στην αναρτητέα απάντησή τους προς εμένα), όταν δεν υπήρξε το χρονικό διάστημα αυτό καμμία κατ΄ ιδίαν τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ μας. Στηριχτήκατε άραγε στα λεγόμενα των κυριών Ντούρβα, Διαμαντοπούλου;

 Στο δελτίο τύπου που αναρτήσατε, πλην όλων των προαναφερομένων, αποφασίσατε, συγγράψατε και αναρτήσατε ότι διαθέτετε την νόμιμη αποζημίωση που θα λάβω από την συμμετοχή μου στα δημοτικά συμβούλια του επόμενου τριμήνου προς το κέντρο υγείας Μουζακίου. Βρε, μεγάλοι δωρητές του δήμου μας … από πότε σας όρισα και οικονομικούς μου διαχειριστές!!!

 Αγαπητοί συνδημότες , τέτοιου είδους τακτικές ακολουθούν οι όχι τόσο έξυπνοι πολιτικοί απατεώνες μικρού βεληνεκούς! Στην περίπτωση τους, δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο…απλά θα χαρακτήριζα τις πράξεις τους ανόητες!!!

 Εν κατακλείδι, στην περίπτωση που αναρτήσετε τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, που να επαληθεύουν – αποδεικνύουν ότι είχατε την απαιτούμενη έγκρισή μου, το ελάχιστο που οφείλω να κάνω είναι να δηλώσω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου. Στην αντίθετη περίπτωση, εάν τουλάχιστον έχετε και εσείς την αρετή, το θάρρος της Δημόσιας Συγγνώμης καθώς επίσης το σθένος να αναλάβετε τις συνέπειες των πράξεων – λόγων σας , πράξτε ανάλογα!!!

Αθήνα, 5 Απριλίου 2020

Αθανάσιος Καρύδας

Επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»

και Δημοτικός Σύμβουλος




Total
0
Shares
Previous Article
kalathis1

Οβίδα" για Ευρωλίγκα: "Στην Ελλάδα τα ματς, λιγότερα κρούσματα - Χωρίς λεφτά, κανένα αρνητικό"

Next Article
THLEDIASKEPSH11111

Χωρίς χρέωση η πρόσβαση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…