Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκετε στο νομό μας η δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκετε στο νομό μας η δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», που έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων.

Το κλιμάκιο της Καρδίτσας αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκε το Σπίτι της Αγάπης – Κοινωνικό Παντοπωλείο, παράρτημα Σοφάδων και το Σπίτι της Αγάπης – Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Καρδίτσας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Από τις επισκέψεις αυτές διαπιστώθηκε πως η Εκκλησία διαδραματίζει έναν εξέχοντα ρόλο με πλούσιο αυτοτελές κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, παρέχοντας μεταξύ των άλλων οργανωμένα καθημερινά εκατοντάδες συσσίτια σε συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη ακόμη και από τα βασικά.

Κάθε εθελοντική δομή που δραστηριοποιείτε στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αποβλέπει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και τον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών θα υποστηριχτεί από τη Νέα Δημοκρατία με συνέπεια και διάρκεια.

Στο κλιμάκιο της Καρδίτσας στις δύο αυτές επισκέψεις συμμετείχαν οι: Κουλοκτσής Σωτήρης πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου υπεύθυνος  κλιμακίου,  Τσιούκης Λάμπρος πρόεδρος ΝΟΔΕ, Σπάνιας Αριστοτέλης αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου, Κουτσιανάς Θεόδωρος πρώην πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου, Γώγος Κωνσταντίνος αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ, Ανυφαντής Ιωάννης αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας, Ελευθερίου Γεώργιος υπεύθυνος οργανωτικού ΝΟΔΕ Καρδίτσας, Τσιούκης Θωμάς μέλος ΟΝΝΕΔ.

Η δράση λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ευθύνη και το συντονισμό του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τη συμβολή και στήριξη του συνόλου των στελεχών του κόμματος και ιδιαίτερα του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, καθώς και των Γραμματειών Γυναικείων Θεμάτων και Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος.

Σοφάδες-σπιτι-αγαπης
Total
0
Shares