Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στους Πέντε Πύργους των Αγράφων

sport pente pyrgoi agrafwn

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στους Πέντε Πύργους των Αγράφων

Είναι ίσως η πιο επίφοβη κορυφή των Αγράφων. Δέος και μόνο δέος είναι το συναίσθημα που σε κατέχει καθώς διαβαίνεις τη στενή ράχη που οδηγεί στον ψηλότερο από τους Πέντε Πύργους. Δεξιά και αριστερά το χάος, η αδρεναλίνη στα ύψη, πώς να σταθείς όρθιος όταν αρκεί μια λάθος κίνηση για να χάσεις την ισορροπία σου; Στη μύτη της βελόνας βαδίζεις, ψάχνεις κάπου να στηριχτείς, οι άλλοι έχουν ήδη περάσει απέναντι, πατούν σταθερά και σε ενθαρρύνουν, δεν είναι τίποτε, μια ανάσα ακόμα, πέρασες και εσύ, η σειρά σου να δεις τους επόμενους, πως αναδύονται πάνω από τα νερά της λίμνης, κοντοζυγώνουν, έφτασαν, η ανακούφιση στα πρόσωπά τους ζωγραφίζεται, κάθονται κατάχαμα, όλο το σώμα να νοιώσει ασφαλές. Ανακούφιση.

Εδώ, από τα δυο χιλιάδες μέτρα όλα φαίνονται μικρά, τόσο μακρινά. Τα γαλανά νερά που μπαινοβγαίνουν στο πράσινο της ακτής, τα δάση και ο κάμπος. Αέρινη ετούτη η κορφή σαν ένα σύννεφο θαρρείς, πάνω από τα επίγεια. Και εσύ, καβάλα στο σύννεφο και πας, ταξιδεύεις στον χρόνο, μια σταγόνα βροχής, ένα όνειρο.


ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την Κυριακή 21/4 θα ανεβούμε στον Κρυάκουρα (υψ. 2147 μ.) ξεκινώντας από την Νεράιδα. Ώρες ανάβασης 4.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του συλλόγου στα γραφεία μας – Μπότσαρη 2, 2ος όροφος (δίπλα στον ΟΤΕ) κάθε Παρασκευή 9-10 μ.μ. στην ιστοσελίδα μας trikalasport.gr, καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook.




Total
0
Shares
Previous Article
timio ksilo Goura Trikalwn

Προσκυνηματική επίσκεψη μαθητών και μαθητριών δημοτικού σχολείου Γόμφων

Next Article
xrisi proti gorti troufas Kalampaka

«ΧΡΥΣΗ» η Πρώτη Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα

Related Posts