Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σ.Π.Ορ.Τ.: Κοπή της πίτας με χιόνια στον Ελληνόπυργο Μουζακίου

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Πεζοπορίας Τρικάλων (Σ.Π.Ορ.Τ.) παρουσία δεκάδων μελών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ένα καραούλι του Θεσσαλικού κάμπου στον λόφο του Αγίου Αθανασίου στον Ελληνόπυργο Μουζακίου υπό χιονόπτωση .

– Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου νέου Ανδρέα Μπλούτσου που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στις 20.12.2015 στην Αθήνα όπου σπούδαζε , μόλις στο 21ο έτος της ηλικίας του και που ήταν ορειβάτης του Συλλόγου από τα παιδικά του χρόνια .

– Μεταφέρθηκε ο χαιρετισμός του απόντος προέδρου στα μέλη για Καλή & Δημιουργική Χρονιά .

– Ανακοινώθηκε και διανεμήθηκε το έντυπο του νέου Προγράμματος 2016 και εκφράστηκαν ευχαριστίες στους χορηγούς του που είναι οι γαλακτοβιομηχανίες «Όλυμπος» , «Τρίκκη» και το κατάστημα υποδημάτων «jabik» .

– Ανακοινώθηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα (site) του Συλλόγου και εκφράστηκαν ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο Μαρολαχάκη που την επανασχεδίασε εκ βάθρων .

– Ανακοινώθηκε η δημιουργία «Αναρριχητικής Ομάδας» με υπεύθυνο τον Δημήτρη Γιαννούλα .

–   Εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους δωρητές ορειβατικού εξοπλισμού ο οποίος κληρώθηκε και που είναι τα καταστήματα στρατιωτικού & ορειβατικού εξοπλισμού Σωτήρη Σιάτρα και Αλέξανδρου Τζιώρα , το κατάστημα νεωτερισμών Τριανταφύλλου και το ΤΕΕ (Δημήτρης Γιαννούλας) .

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές και γλυκίσματα .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις Τρικαλινές βιομηχανίες «ΨΥΓΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ» , «ΤΡΙΚΚΗ» , «ΟΛΥΜΠΟΣ» για τα ποτά που πρόσφεραν  στους συμμετέχοντες .


Pita10 Pita14 Pita15 Pita21


Τα νέα του Συλλόγου 

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας μπορείτε να πάρετε κάθε Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου – Ομήρου 5 (κάτω από το ΚΑΠΗ) ή στο τηλέφωνο 24310 72077.
Πληροφορίες και υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.trikalasport.gr και στο facebook .




Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων  

Next Article

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Related Posts

stavrosis Iisous
Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ…
kanalia kopsimo kladiwn plateia
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα Απομάκρυνση ξερών κλαδιών από…