Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικό πρόστιμο για πυρκαγιά

Πρόστιμο 200 ευρώ από την ΠΥ Μουζακίου για εμπρησμό από αμέλεια ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικό πρόστιμο για πυρκαγιά - ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικά πρόστιμα σε επιχειρήσεις για μη τήρηση των μέτρων Πυροπροστασίας

ΠΥ Μουζακίου: Διοικητικό πρόστιμο για πυρκαγιά

Ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας, σύμφωνα με την 9/2021 Π.Δ. και την 19/2020 Π.Δ. επέβαλε Διοικητικό Πρόστιμο, ύψους 200,00 ευρώ σε κάτοικο της Τ.Κ. Μαυρομματίου του Δήμου Μουζακίου για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 13/10/2022 και περί Ω/17:35’ σε υπαίθριο χώρο.

Yπενθυμίζουμε ότι η τρέχουσα αντιπυρική περίοδος διαρκεί έως 31/10/2022 και κατά συνέπεια απαγορεύεται κάθε είδους καύση σε υπαίθριους χώρους. Στους  παραβάτες θα  επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο και ειδικά για φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών εκτός από την επιβολή διοικητικού προστίμου θα ενημερώνεται αρμοδίως και ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Από 01/11/2022 επιτρέπεται η καύση με την προϋπόθεση της τήρησης των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης της φωτιάς σύμφωνα με την 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Π.Υ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Η Αν. Διοικητή

Κρυσταλλία Αν. Μαυρουδόγλου

Επιπυραγός




Total
0
Shares
Previous Article
Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου Καρδίτσας: Ο ρόλος του μιλιταρισμού στο ιστορικό γίγνεσθαι - Δημήτρης Ντούσας: Ο χώρος της φιλοσοφίας - Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου - Φιλοσοφική βραδιά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 στην Καρδίτσα - Φιλοσοφική βραδιά στην Καρδίτσα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 - Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Ανοιχτού Φιλοσοφικού Σχολείου στην Καρδίτσα

Φιλοσοφική βραδιά στην Καρδίτσα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Next Article
Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε το «ΕΠΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ» σε συνεργασία με την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας – Ευρυτανίας

Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε το «ΕΠΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ» σε συνεργασία με την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας – Ευρυτανίας

Related Posts