Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 B.C. στο Γήπεδο της Μελίκης 64-73

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 B.C. στο Γήπεδο της Μελίκης 64-73

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 B.C. στο Γήπεδο της Μελίκης 64-73

ΓΑΣ Μελίκη – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. 64-73

Δεκάλεπτα: 12-17, 11-24, 18-23, 23-09

Κακκαβάς, Ψυχογυιός 3 (1), Πανταζής 2, Γεωργαντζάς 12, Αρκούδας 8, Σαββόγλου, Αργύρης 12 (1), Πυργιώτης, Καλλιάρας 18 (1), Οικονόμου 18

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 B.C. στο Γήπεδο της Μελίκης 64-73

Η ανακοίνωση

Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 BC | Ιστορική Νίκη

Κάποιες φορές η #Ιστορία είναι εδώ για να μας θυμίζει τι έχει συμβεί ή τι έχεις καταφέρει στο πέρασμα των χρόνων…

🟡⚫ Θυμόμαστε με μεγάλη περηφάνια: Τις ανόδους από τη Β’ ΕΣΚΑΘ στην Α1 ή τον πρώτο τίτλο του #Υπερπρωταθλητή στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ πριν από 20+ χρόνια… Την άνοδο στη Γ Εθνική, τον #πρώτο_αγώνα στην Έδρα μας με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου και ο πρώτο διπλό στη #Φλώρινα. Τη χαρά μας για την πρώτη νίκη στη #Β’ ΕΘΝΙΚΗ με το IBC Ιωάννινα… και σήμερα ήρθε και η #Πρώτη μας εκτός έδρα Νίκη στη Β’ Εθνική.

🟡⚫ Μόνο περηφάνια γι’ αυτή την ομάδα που σήμερα αγωνιζόταν χωρίς:: #Παπαστολόπουλο, #Αντωνίου, #Κρεμμύδα, #Χαλιμούρδα, #Παπακώστα, #Παπανδρέα, με τον #Γεωργατζά τραυματία εδώ και 15 ημέρες (ο Γιατρός έχει ζητήσει να μην κάνει τίποτα για 1 Μήνα) και τους παίκτες που αγωνίστηκαν να παίζουν και για όλους όσους λείπουν.

Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που γνωρίζαμε ότι διαθέτει έναν παίκτη που στο ζωγραφιστό κάνει Party… Τον Μανούσο που στη νίκη τους επί των #Τιτάνων_Παλαμά σημείωσε 40 πόντους (!!!).

Εκεί όμως σήμερα είχαμε τρεις βράχους. Τον #Οικονόμου, τον #Καλλιάρα και τον #Αρκούδα που σε άμυνα και επίθεση έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι έως σήμερα.

Έξυπνα, σωστά, μέσα στο πλάνο μας για 32 περίπου λεπτά ήταν η ομάδα μας σήμερα. 8 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Καλλιάρας αποβλήθηκε με 5ο φάουλ και εκεί χάλασε λίγο το μυαλό μας σε άμυνα και επίθεση. Σκορ δεκαλέπτου (23-9).

Οι διψήφιες όμως διαφορές που είχαμε από το πρώτο ημίχρονο ως άλλος κυματοθραύστης κράτησαν την ομάδα μας στο δρόμο της Νίκης καθώς έπρεπε να διαχειριστούμε και το μικρό ροτέσιον που υπάρχει στην ομάδα με τόσους τραυματίες.

… και έτσι ήρθε η πρώτη ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ.

🏀 Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Μελίκης για την άψογη φιλοξενία. Μία ομάδα που αποτελεί κόσμημα στις Εθνικές κατηγορίες.

🏀 Μπράβο στις ομάδες Ποδοσφαίρου και το Γυναικείο τμήμα μας για τις σημαντικές Νίκες σήμερα. Οι Κυριακές μας είναι Γιορτή και ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

🏀 Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει Ρεπό.

🟡⚫ Αυτή η Νίκη είναι αφιερωμένη στους τραυματίες μας και στα παιδιά της Κερκίδας που δεν μας άφησαν ποτέ μόνους.




Total
0
Shares
Previous Article
Karditsa Xristougenna

Αρχίζουν την Τετάρτη οι μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας για την εορταστική περίοδο

Next Article
Συνεχίζονται τα rapid tests στη Θεσσαλία - Τα σημερινά αποτελέσματα Τετάρτη 10.08.22 - Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου – Καταγράφηκαν 66 θετικά κρούσματα covid-19

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…