Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρωτάθλημα πάλης στην άμμο το Σάββατο 16 Ιουλίου στα Μεσάγγαλα

Υπό την Αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας το φετινό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο

Στις 16 Ιουλίου στα Μεσάγγαλα

Στα Μεσάγγαλα της Λάρισας το Σάββατο στις 16 Ιουλίου 2016 θα διεξαχθεί  το φετινό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης.

Παλαιστές από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν στα παράλια της Λάρισας και συγκεκριμένα στα Μεσσάγγαλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο, το οποίο όσοι το παρακολουθήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά συγκλονίστηκες μονομαχίες στην άμμο. Σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχουν δηλωθεί πάνω από 200 αθλητές από 20 Συλλόγους, που αποτελεί και αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα του αθλήματος.

Την διοργάνωση των Αγώνων έχει υπό την αιγίδα της η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης με την υποστήριξη  στην  προσπάθεια αυτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας  τον Δήμο Τεμπών, τον Σύλλογο καταλυμάτων και τον πολιτιστικό σύλλογο Μεσαγγάλων.

mesagala-1




Total
0
Shares
Previous Article

Ιδρύεται τομέας ΕΚΑΒ στο Μουζάκι

Next Article

Στο αστικό πράσινο θα είναι αφιερωμένη η 16η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Related Posts

junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…