Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσηλωμένος στο σπουδαίο ματς στο Περιστέρι ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Με το μυαλό στον Προμηθέα Πάτρας ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων

Προσηλωμένος στο σπουδαίο ματς στο Περιστέρι ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ την Κυριακή στις 5 μ.μ.

Η ομάδα της Καρδίτσας φιλοξενείται στο Περιστέρι και θα αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Basket League, η οποία αποτελεί ταυτόχρονα παραδοσιακή δύναμη στο Ελληνικό μπάσκετ. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και βρίσκει τους «κυανόλευκους» στην 3η φετινή τους έξοδο, μετά από εκείνες που προηγήθηκαν στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ και στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο ΑΣΚ έχει πλήρη επίγνωση της δυσκολίας του αγώνα, ο οποίος έρχεται σε μία δυνατή έδρα και κυρίως με έναν αντίπαλο που διαθέτει πληρότητα κι εμπειρία. Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή ιστορία που διατηρεί ο Γ.Σ. Περιστερίου, ο οποίος μετρά δύο παρουσίες στην Ευρωλίγκα, επτά στο κύπελλο Κόρατς, τρεις στο Champions League, μία στο EuroCup, μία στο Champions Cup, μία στο FEL (FΙΒΑ Europe League) και τρεις φορές την κατάληψη της 3ης θέσης στη γενική κατάταξη της Α1, αλλά και το παρόν, καθώς το συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη διαθέτει ένα σύνολο με προοπτική και δεδομένη ποιότητα.

Οι διεθνείς Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, αλλά κι οι Στέλιος Πουλιανίτης, Γιώργος Γκιουζέλης, με ανοδική πορεία στην Basket League τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζουν από τους Έλληνες αθλητές στο ρόστερ των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι το καλοκαίρι ενέταξαν στο δυναμικό τους και έξι ικανότατους ξένους παίκτες: Τον έμπειρο Κροάτη σέντερ Μίρο Μπίλαν, τον πρώην «άσσο» του Παναθηναϊκού Μάρκους Ντένμον, τον Σιλβέιν Φρανσίσκο από την Μανρέσα, τον άλλοτε φόργουορντ του Λαυρίου Ντέβιν Ντέιβις, τον νεαρό Σέρβο φόργουορντ Αλέξα Ραντάνοφ και τον Σακούρ Τζούστον που αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Άρη.

Στον αντίποδα, ο κόουτς Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο ματς, με απόλυτη προσήλωση και ανεβασμένους ρυθμούς. Από το τεχνικό επιτελείο τονίζεται πως σε μία τέτοια αναμέτρηση, η διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με απόλυτη συγκέντρωση και προσπάθεια για ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στο «κυανόλευκο στρατόπεδο», υπάρχει εμπιστοσύνη στο πλάνο και τις δυνατότητες ενόψει Περιστερίου και η ομάδα φιλοδοξεί να ανταποκριθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, παρά τα όποια προβλήματα τραυματισμών, δεδομένης της απουσίας του τραυματία Άλεξ Χάντερ.

Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» με διαιτητές να ορίζονται οι κ.κ. Ιωάννης Μαλαμάς, Ηλίας Καρπάνος και Γιάννης Τσιμπούρης.

Γιάννης Μίσσας και Κωστής Γόντικας για το ματς με το Περιστέρι

Για τον προσεχή αγώνα, δηλώσεις παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του Βαγγέλη Αγγέλου στον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, Γιάννης Μίσσας και ο αθλητής Κωστής Γόντικας.

Ο assistant coach του ΑΣΚ έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου, στάθηκε στο βαθμό δυσκολίας του αγώνα αλλά και στον τραυματισμό του Χάντερ, αναφέροντας: «Την Κυριακή δίνουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι που είναι επιπέδου Champions League. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και δουλεύουμε αρκετά. Είχαμε την άτυχη στιγμή με τον Χάντερ, ο οποίος έσπασε το χέρι του, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας. Μείναμε λίγο εκτός ρυθμού επειδή δεν αγωνιστικήκαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όμως είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν το 100% για να μπορέσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο Κωστής Γόντικας δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε για έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι, το οποίο αγωνίζεται στην Ευρώπη. Μπορεί το Περιστέρι να προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια και να έχει κούραση, όμως κι εμείς είμαστε εκτός ρυθμούς λόγω της αποχής την προηγούμενη εβδομάδα. Κάνουμε σκληρή δουλειά και προσπαθούμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή».




Total
0
Shares
Previous Article
ekthesi evzones karditsa 1

Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση «Εύζωνες – Οι φύλακες των αφανών»

Next Article
asfaltostrosi Mixalakis

Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο  από Καλαμπάκα προς Κρύα Βρύση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike