Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προληπτικό πρόγραμμα “ΔΙΩΝΗ” από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου

proliptiki iatriki kentro ygeias mouzakiou

Προληπτικό πρόγραμμα “ΔΙΩΝΗ” από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου

Ξεκίνησε το προληπτικό πρόγραμμα “ΔΙΩΝΗ” που αφορά τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή στα σχολεία παρουσία γονέα/κηδεμόνα. Το κλιμάκιο από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου που επισκέπτεται τα σχολεία απαρτίζεται από ιατρό ειδικότητας Παιδιατρικής ή/και Γενικής Ιατρικής, Αγροτικό Ιατρό, Επισκέπτρια Υγείας και Νοσηλεύτρια. Το 2024 το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα Νηπιαγωγεία της περιοχής μας.

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο 1ο Νηπιαγωγείο Μουζακίου και ακολούθησαν το Νηπιαγωγείο Μητρόπολης και Μαυρομματίου. Στις 26/3/2024 θα είμαστε στο Νηπιαγωγείο Αγναντερού. Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές των σχολείων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για την υλοποίηση του προγράμματος. Θα ακολουθήσουν η Γ’ τάξη των Γυμνασίων και στη συνέχεια οι Γ’ και ΣΤ’ τάξεις των Δημοτικών σχολείων της περιοχής μας. Ενημερωθείτε από τους διευθυντές των σχολικών σας μονάδων για τις ημερομηνίες που αφορούν τα δικά σας παιδιά.

ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

proliptiki iatriki kentro ygeias mouzakiou 1




Total
0
Shares
Previous Article
Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» - Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου

Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» - Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου

Next Article
Ασημίνα Σκόνδρα

Παρέμβαση Σκόνδρα σε Πιερρακάκη ενόψει των Πανελληνίων για τους μαθητές της Καρδίτσας

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…