Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου – Πρόβα τζενεράλε για την εθνική Ελλάδας με Ελβετία

bakasetas ethniki

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου – Πρόβα τζενεράλε για την εθνική Ελλάδας με Ελβετία

Πρόβα τζενεράλε για την εθνική μας ομάδα θα αποτελέσει το φιλικό με την Ελβετία στη Βασιλεία την Τετάρτη (21:45), αφού η γαλανόλευκη έχει ρεπό την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Ακολουθούν τα δύο ματς της προκριματικής φάσης με το Κόσοβο, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου (21:45) στην Πρίστινα και με τη Σουηδία, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Οι αγώνες αυτοί είναι καθοριστικής σημασίας στη μάχη για την πρόκριση και στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι οι 2 νίκες. Στα 2 πρώτα ματς του ομίλου έφερε ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1 κόντρα στην Ισπανία και την Γεωργία.

Το μεγάλο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, στον όμιλό μας, θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21:45) στη Στοκχόλμη, ανάμεσα στη Σουηδία και την Ισπανία. Πρωτοπόρος είναι η Ισπανία με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες. Την ακολουθεί η Σουηδία με 6 βαθμούς σε 2 παιχνίδια.

Πολλά δυνατά παιχνίδια θα γίνουν και στους άλλους ομίλους. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του 7ου ομίλου, ανάμεσα στην Νορβηγία και την Ολλανδία, την Τετάρτη (21:45) στο Όσλο.

Μεγάλη μάχη για την πρόκριση γίνεται σε αυτόν τον όμιλο. Προηγείται η Τουρκία με 7 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής, με 6 πόντους, βρίσκονται 3 ομάδες, η Ολλανδία, το Μαυροβούνιο και η Νορβηγία.




Total
0
Shares
Previous Article
Δημήτρης Παπακώστας

Δημήτρης Παπακώστας: Αποκατάσταση Δημοκρατίας σε Δημοτικά Συμβούλια με εγκύκλιο ΥΠΕΣ

Next Article
Ανοίγουν οι παιδότοποι με εσωτερικούς χώρους από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου

Ανοίγουν οι παιδότοποι με εσωτερικούς χώρους από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου

Related Posts