Πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Παλαμά – ΔΟΠΑΠΑΠ – Συνέχεια στην Τ.Κ. Προαστίου

Πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Παλαμά - ΔΟΠΑΠΑΠ - Συνέχεια στην Τ.Κ. Προαστίου

Πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Παλαμά – ΔΟΠΑΠΑΠ – Συνέχεια στην Τ.Κ. Προαστίου

Συνέχεια των εκδηλώσεων στην Τ.Κ. Προαστίου

-Την Κυριακή 14-08-2022 και ώρα 19:00, θα γίνει Λιτανεία  της εικόνας της Παναγίας της Ελαφιώτισσας, με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου μας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Προαστίου προς τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό.

– Μετά την αρτοκλασία, στο Δημοτικό Μέγαρο της Τ.Κ. Προαστίου, θα γίνουν εγκαίνια έκθεσης Αγιογραφίας με έργα από  τους συντοπίτες μας αγιογράφους,  Χρήστο και Δημοσθένη Τσίντζα, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά έως 16-08-2022 από τις 10:00 έως 13:00 και από τις 19:00 έως 21:00.

-Το βράδυ της ίδιας ημέρας στον περίβολο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας, κάτοικοι του Προαστίου σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, από προσφορές των κατοίκων του Προαστίου, θα μαγειρέψουν το παραδοσιακό πρόβατο με πλιγούρι, το οποίο θα προσφερθεί το μεσημέρι στις 15-08-2022  στους εκκλησιαζόμενους μετά την Θεία λειτουργία.

-Την Δευτέρα 15-08-2022  στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Προαστίου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων.

-Την Τρίτη 16-08-2022 στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Προαστίου θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με τίτλο «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε» από την Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας (Συνδιοργάνωση Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε ΣΕΛΛΑΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΝΤΖΑΣ
Total
0
Shares