Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης οδικού έργου ύψους 3 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας

Βελτιώνει την οδική ασφάλεια στο δρόμο Νεράιδα – Τριφύλλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης οδικού έργου ύψους 3 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης ενός σημαντικού οδικού έργου για την ενίσχυση της ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενέκρινε το πρακτικό της ανοικτής ηλεκτρονικής δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει την  αποκατάσταση  βλαβών και τη βελτίωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

«Με συνεχή προσπάθεια και καθημερινή δουλειά, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες ενισχύουμε και βελτιώνουμε τις οδικές υποδομές» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και η καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με σχέδιο και προγραμματισμό αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας, παρεμβαίνοντας όπου υπάρχει ανάγκη» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
Total
0
Shares