Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Premier League: Σκέψεις για «ψαλίδι» στη σεζόν για να τελειώσει τον Ιούνιο

gettyimages

Premier League: Σκέψεις για «ψαλίδι» στη σεζόν για να τελειώσει τον Ιούνιο

Το ενδεχόμενο να αφαιρεθούν μερικές αγωνιστικές προκειμένου να υπάρξει φινάλε πριν από την 30η Ιουνίου εξετάζουν αρκετές ομάδες της Premier League.

Περικοπή κι όχι παράταση στη σεζόν φέρεται να σχεδιάζουν αρκετοί σύλλογοι της Premier League ώστε να μην ξεπεραστεί το ορόσημο της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με την Mirror, τουλάχιστον εννιά ομάδες έχουν συσπειρωθεί γύρω από την πρόταση να αφαιρεθούν ορισμένες αγωνιστικές από το καλεντάρι (απομένουν 9) και η σεζόν να λήξει κανονικά πριν από τις 30 Ιουνίου, την οποία και θα παρουσιάσουν στο συμβούλιο της Λίγκας την Παρασκευή (17/4).

Με αυτό το σενάριο, θέλουν να αποφύγουν την αβεβαιότητα που θα προκαλέσει η παράταση της περιόδου μέσα στο καλοκαίρι κι εν μέσω κορονοϊού, με πιο σημαντικό πυλώνα τους παίκτες που θα μείνουν χωρίς συμβόλαιο.

Μπορεί η FIFA να είχε ανακοινώσει ότι θα υπάρξει ευελιξία αν χρειαστεί να επεκταθεί η σεζόν, ωστόσο, οι σύλλογοι δεν θέλουν να ρισκάρουν, καθώς συν τοις άλλοις στη συγκεκριμένη ημερομηνία εκπνέουν συμφωνίες και με χορηγούς, που θα πρέπει να ανανεωθούν.

gazzetta.gr




Total
0
Shares
Previous Article
mpala 3

Super League 1: Ο Μάϊος παραμένει σε πρώτο πλάνο για την προσπάθεια επανόδου στην... κανονικότητα

Next Article
ADESPOTA

Eπιχορηγούνται οι Δήμοι Μουζακίου, Παλάμα, Σοφάδων, Καρδίτσας από το ΥΠ.ΕΣ με στόχο την προστασία των αδέσποτων

Related Posts