Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Δήμου Μουζακίου πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του. Το Σάββατο 11/1/2020 στο κέντρο Άπολις στο Μουζάκι οι φίλες και οι φίλοι του συλλόγου απόλαυσαν ζωντανή μουσική σε μια βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δασκάλου Φανή ευχαρίστησε όσους και όσες παρευρέθηκαν στη σημαντική αυτή εκδήλωση.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του Ν. Καρδίτσας κ. Κωτσός Γεώργιος, ο Δήμαρχος Μουζακίου Στάθης Φάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Πούπης Νίκος, η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Καραμπέκου Μαρία, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα κα Ελένη Ρούσσα, ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗΜ. κ. Γέρμανος Γεώργιος, η πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Μουζακίου κα Ντούρβα Παρασκευή, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ Καραβίδας Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Παναγόπουλος Γεώργιος και κα Τσιρογιάννη Φρόσω, τα μέλη της τοπικής κοινότητας Μουζακίου κα Πλακιά Αρετή και κα Λαζαρίνα Μαρία, η πρόεδρος Φίλου Βάσω και τα μέλη του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου οι Γόμφοι και η πρόεδρος του Λαογραφικού Αρχαιολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς Το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας  Μαντζιούρα Ελευθερία.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε η νέα χρονιά να σας φέρει όμορφες στιγμές με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Μια ημέρα με Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Μια ημέρα με Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Επόμενο άρθρο
pefkianaki maria ofthalmiatros new

Η γνωστή χειρουργός οφθαλμίατρος Μαρία Πευκιανάκη κάθε 15 ημέρες προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην περιοχή μας!