Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολύ καλή η θέση και η κατάσταση της ΠΑΔΥΘ

Fosda-Trikala-mouzakinewsΤην πολύ καλή θέση και κατάσταση της ΠΑΔΥΘ, επανεπιβεβαίωσε η συζήτηση για το μέλλον των ΦΟΣΔΑ της χώρας.

Στην 9η Σύνοδο, που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου το τριήμερο 18 – 20 Ιουνίου 2015, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΔΥΘ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

fosdaΗ συζήτηση περιστράφηκε σε πλήθος θεμάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και διαφάνηκε η πορεία της ΠΑΔΥΘ, ως φορέα που διαχειρίζεται τα απορρίμματα και απόβλητα στη δυτική Θεσσαλία, με τρόπο σύμφωνο με τις προδιαγραφές.

Επίσης, φάνηκε και η θετική πορεία της εταιρίας στην εκτέλεση του έργου της, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, χωρίς την ύπαρξη προβλημάτων. Αυτό που αποτελεί πλέον στόχο της εταιρίας, είναι η συζήτηση για το τι μέλλει fosda2γενέσθαι με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.

Στη συζήτηση στη Χερσόνησο αναπτύχθηκαν τα όσα αφορούν στο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων. Πλέον, και αφού ολοκληρώθηκε η διαβούλευση, η συζήτηση αφορά στις κατά τόπους περιφέρειες. Στον τομέα αυτό, θέση που ανέπτυξε στη σχετικές συζητήσεις ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αφορούσε στη διατήρηση του καθεστώτος των ΦΟΣΔΑ, ειδικά όσων έχουν τη θετικότατη πορεία της ΠΑΔΥΘ.

Από το γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 55χρονος διότι καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του

Next Article

«Αφήνουμε την απάθεια και αναλαμβάνουμε δράση»

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…