Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολύ καλή η θέση και η κατάσταση της ΠΑΔΥΘ

Fosda-Trikala-mouzakinewsΤην πολύ καλή θέση και κατάσταση της ΠΑΔΥΘ, επανεπιβεβαίωσε η συζήτηση για το μέλλον των ΦΟΣΔΑ της χώρας.

Στην 9η Σύνοδο, που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου το τριήμερο 18 – 20 Ιουνίου 2015, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΔΥΘ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

fosdaΗ συζήτηση περιστράφηκε σε πλήθος θεμάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και διαφάνηκε η πορεία της ΠΑΔΥΘ, ως φορέα που διαχειρίζεται τα απορρίμματα και απόβλητα στη δυτική Θεσσαλία, με τρόπο σύμφωνο με τις προδιαγραφές.

Επίσης, φάνηκε και η θετική πορεία της εταιρίας στην εκτέλεση του έργου της, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, χωρίς την ύπαρξη προβλημάτων. Αυτό που αποτελεί πλέον στόχο της εταιρίας, είναι η συζήτηση για το τι μέλλει fosda2γενέσθαι με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.

Στη συζήτηση στη Χερσόνησο αναπτύχθηκαν τα όσα αφορούν στο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων. Πλέον, και αφού ολοκληρώθηκε η διαβούλευση, η συζήτηση αφορά στις κατά τόπους περιφέρειες. Στον τομέα αυτό, θέση που ανέπτυξε στη σχετικές συζητήσεις ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αφορούσε στη διατήρηση του καθεστώτος των ΦΟΣΔΑ, ειδικά όσων έχουν τη θετικότατη πορεία της ΠΑΔΥΘ.

Από το γραφείο Τύπου
Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 55χρονος διότι καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του

Next Article

«Αφήνουμε την απάθεια και αναλαμβάνουμε δράση»