Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πάου 2016

<

Το Τμήμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Π.Θ (ΕΑΔΠ/ΠΘ) διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος μουσικό φεστιβάλ («Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πάου 2016») στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Π.Θ (Πάου, Αργαλαστή Πηλίου). Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε έναν εξαιρετικό χώρο που προσφέρεται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις (τον «εντός των τειχών» χώρο της παλιάς μονής Πάου) και να του ξαναδώσουμε ζωή ανοίγοντάς τον τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους της περιοχής και της πόλης μας για να απολαύουν χαλαρές μουσικές βραδιές παρέα με νέους –και λιγότερο νέους-Έλληνες καλλιτέχνες.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινώντας από την Παρασκευή 1 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν 28 βραδιές με καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν ποικίλα μουσικά είδη, από το φολκλόρ ως το ροκ, την τζαζ ως το μπαρόκ και από το μπλουζ ως το Ρεμπέτικο, που θα συνταιριαστούν με χορό (Λύκειο Ελληνίδων) και με θέατρο σκιών.

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πάου 2016» διοργανώνεται με την πολύτιμη συμμετοχή της κ. Μαρίας Θωίδου, υπεύθυνης των Μουσικών Συνόλων του Π.Θ (που έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική του διεύθυνση) και με την βοήθεια μελών της ομάδας αυτής που ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση- πρόκλησή μας δέχθηκαν να μας βοηθήσουν για την καλύτερη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Οργανώνοντας το Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πάου 2016 προσκαλούμε όλους και όλες να απολαύσουν ευχάριστες βραδιές στον περιτειχισμένο αυλόγυρο μιας παλιάς μονής του 18ου αιώνα κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό του νοτίου Πηλίου παρέα με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και ακούσματα από κλασσική μουσική και τζαζ ως το Ρεμπέτικο, αλλά ακόμη και με παραδοσιακούς χώρους και θέατρο σκιών.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Total
0
Shares
Previous Article

Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ στο Μουζάκι

Next Article

Συναυλία - Επίδειξη του ΩΔΕΙΟΥ «ΑΡΙΩΝ»


Total
0
Share