Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ποιοι απαλλάσσονται από τις e-αποδείξεις

pos xrima pliromes

Ποιοι απαλλάσσονται από τις e-αποδείξεις

Το σχέδιο που θα βρεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων που θα έχει αύριο και μεθαύριο το οικονομικό επιτελείο με τους επικεφαλής των θεσμών στο πλαίσιο της 10ης αξιολόγησης προβλέπει: Διεύρυνση του αριθμού των φορολογουμένων που εξαιρούνται από το μέτρο της κάλυψης του 30% του εισοδήματος τους με ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ειδικότερα το όριο ηλικίας των 70 ετών που θα πρέπει να έχει συμπληρώσει ένας φορολογούμενος για να εξαιρεθεί από το μέτρο e-αποδείξεων θα διαμορφωθεί σε χαμηλότερα επίπεδα στα 65 έτη ή και πιο χαμηλά, ώστε να μην επιβαρυνθούν με το πέναλτι φόρου 22% οι φορολογούμενοι που δεν κατάφεραν λόγω των δύο lockdowns να καλύψουν το 30% του εισοδήματός τους με ηλεκτρονικές συναλλαγές.

«Ακύρωση» του πέναλτι φόρου 22% για πληττόμενους φορολογούμενους για πληττόμενους φορολογούμενους όπως επαγγελματίες με μείωση τζίρου, εργαζόμενοι σε αναστολή εργασίας, ιδιοκτήτες ακινήτων με κουρεμένα ενοίκια, εργαζόμενοι του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Ειδική ρύθμιση και για μη πληττόμενους φορολογούμενους, κυρίως για περιπτώσεις φορολογουμένους. κυρίως για περιπτώσεις φορολογουμένων οι οποίοι δεν κατάφεραν για πολύ λίγο να καλύψουν το 30% του εισοδήματός τους με ηλεκτρονικές συναλλαγές.




Total
0
Shares
Previous Article
episkeptes aerodromio ellada

Τέλος η υποχρεωτική 7ήμερη καραντίνα για τους επισκέπτες στην Ελλάδα

Next Article
zeta Makri

Συνάντηση της Δ/ντριας ΔΕ Τρικάλων κας Ελένης-Μαρίνας Ξυνοπούλου με την Υφυπουργό Παιδείας κα. Ζέττα Μ. Μακρή

Related Posts

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου Με επιτυχία…
lina mendoni 1
Διαβάστε περισσότερα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα Στο Μαυρομμάτι θα παρευρεθεί τη…