Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πήρε αυτό που ήθελε ο Α.Σ.Κ.

 

Καθαρή νίκη στη Λάρισα κόντρα στην Α.Ε.Λ. για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Με όπλο την αμυντική αποτελεσματικότητα στο δεύτερο μέρος, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ κατάφερε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Α.Ε.Λάρισας με 65-75 εκτός έδρας.

Στο κλειστό της Νεάπολης, οι «κυανόλευκοι» είχαν στον πλευρό τους περίπου 200 Καρδιτσιώτες, που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και τη βοήθησαν να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους της ομάδας, για τη στήριξη προς την ομάδα σε ένα ακόμη ματς.

Το Σάββατο, απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρο ρόστερ που πάλεψε για τη νίκη ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ο Α.Σ.Κ. προηγήθηκε από το ξεκίνημα και δεν βρέθηκε σε καμία στιγμή πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι της Α.Ε.Λ. προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ισοφάρισαν μάλιστα σε 60-60 με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως ο Α.Σ.Κ. είχε την ψυχραιμία να μην αφήσει το παιχνίδι να γίνει ντέρμπι, επανέφερε γρήγορα τη διαφορά κοντά στους δέκα πόντους και πέτυχε μια καθαρή και δίκαιη νίκη.

Με το ροζ φύλλο του Σαββάτου και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ δείχνει να ξεφεύγει οριστικά από τον… εφιάλτη των δυο τελευταίων θέσεων, που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό. Όμως, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και κυρίως, η εξέλιξή του δείχνει πως όλα θα κριθούν στο νήμα της εφετινής Α2. Για την ομάδα, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο βασικός στόχος είναι να τελειώσει με κάθε εμπλοκή με τις δυο τελευταίες θέσεις και στη συνέχεια, να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 11-14, για τις οποίες θα ακολουθήσει η διαδικασία των πλέι-άουτ, προκειμένου να προκύψουν οι άλλες οι δυο ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα του υποβιβασμού.

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη ενισχύει τη βαθμολογική θέση αλλά και την ψυχολογία της ομάδας, όμως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για εφησυχασμό. Το Σάββατο, ο Α.Σ.Κ. δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν, καθώς στις 5 μ.μ. θα υποδεχθεί στο κλειστό της πόλης μας τον Αρκαδικό, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις ενός βαθμού. Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, προέρχεται από νίκη με 62-61 επί του Ερμή Αγιάς και θα έρθει στην Καρδίτσα με στόχο τη νίκη. Όμως, στον Α.Σ.Κ. γνωρίζουν καλά τη σημασία του Σαββατιάτικου αγώνα και θέλουν να κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με ίδιους στόχους. Από τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου, η οποία διεξάγεται μετ’ εμποδίων, μιας και δε λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών που σίγουρα προβληματίζουν τον Γιάννη Τζήμα και τους συνεργάτες του. Όμως, με καλή ψυχολογία και με τη συμπαράσταση του καλύτερου συμπαίκτη του, του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας, ο Α.Σ.Κ. θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.




Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες των Τεμπών

Next Article

O Earvin Morris στα Τρίκαλα