Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πετυχημένη και φέτος η εκδήλωση του Συλλόγου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Λαγκαδίου Ανθηρού

.

 15 Αυγούστου 2018

Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε και φέτος η δημοτική βραδιά που οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ». Η εκδήλωση, παρότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Έχει δε αγκαλιαστεί από το σύνολο σχεδόν των Ανθηριωτών και με τη δική τους παρότρυνση και απαίτηση θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Έτσι καθιερώνεται πλέον κάθε δεκαπενταύγουστο αυτή η βραδιά ως μια σπουδαία εκδήλωση για όλο το Ανθηρό αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

 Οι οργανωτές, τοπικός εκπολιτιστικός σύλλογος Λαγκαδίου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» και εκκλησιαστική επιτροπή, είχαν φροντίσει από πριν για την καλύτερη προετοιμασία και διαμόρφωση του χώρου.

 Υπήρξε κατά γενική ομολογία άριστη οργάνωση ενώ το κοινό έτυχε της πιο καλής εξυπηρέτησης από τους εθελοντές νέους του Λαγκαδίου και όχι μόνον. Το Δ.Σ. είχε φροντίσει να υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια και ενδιαφέροντα δώρα, ενώ στον άνετο και ευρύχωρο χώρο ψήνονταν και σερβίρονταν σουβλάκια και ποικιλία ποτών. Μετά σύντομο καλωσόρισμα των προσκεκλημένων το Δ.Σ ευχαρίστησε τους φίλους του συλλόγου για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου για το 2018 και φυσικά δόθηκε ραντεβού για τον Δεκαπενταύγουστο του 2019. Στη σύντομη παρέμβασή του ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Στεργιόπουλος Μανώλης, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, μίλησε για την σημασία των εκδηλώσεων αυτών, την άψογη συνεργασία με το σύλλογό μας και γενικά την προσπάθεια και δράση που καταβάλλει η Ένωση σε όλο το νομό για  την προώθηση του πολιτισμού. Αναφέρθηκε στην υποδειγματική οργάνωση και εντυπωσιασμένος από τον περιβάλλοντα χώρο, την εθελοντική συμμετοχή, το κέφι του κόσμου, εξέφρασε την επιθυμία του ώστε κάθε χρόνο να είναι παρών.

 Ο κόσμος διασκέδασε με την ορχήστρα (Παπαδήμας Γρηγόρης, Τουραλιά Ρούλα τραγούδι, Τσιάκαλος Σταύρος βιολί, Μαυρανταζάς Γεώργιος κλαρίνο, Λέκκος Χρήστος κρουστά, Ρίζος Γεώργιος κιθάρα) μέχρι αργά το πρωί της επόμενης μέρας. Το κέφι και η συμμετοχή του κόσμου ήταν και εντυπωσιακή.

 Εκτός από τους χωριανούς και αρκετούς ετεροδημότες Λαγκαδιώτες και φίλους της Αργιθέας παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση οι: Πατήρ Απόστολος Κλάρας Λαγκαδιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αργιθέας  Κατσιάνης Γεώργιος, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Τσιώλης Σωτήριος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αργιθέας  και υποψήφιος δημαρχος Χασιώτης Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργιθέας Στεργίου Βασίλειος, Σέμπρος Απόστολος, Αρκούδα Στέλλα, Μαυραντζά Ελένη, Κορλός Λάμπρος, ο  Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣ Στεργίου Ανδρέας, η πρόεδρος Θεσσαλών Ν. Ιωνίας Αττικής και ιδρυτικό μελος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Απόδημων Θεσσαλών Κλάρα Αναστασία, Λαγκαδιώτισσα, ο πρόεδρος του συλλόγου Ανθηριωτών Αθήνας Μερεντίτης Νικόλαος, η πρόεδρος του παραρτήματος Καρδίτσας της ΕΑΕ Βασιλού Ερμιόνη, ο πρόεδρος του συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου Κλάρας Ηλίας Μαυραντζά Ελένη, οι πρώην δήμαρχοι Αργιθέας Παπαδήμας Ηλίας, Καναβός Χρήστος, επίσης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

 Θα ήταν το λιγότερο παράλειψη στο σημείο αυτό να μην τονίσουμε την τεράστια βοήθεια των μελών του Δ.Σ και των εθελοντών για τους οποίους  ο συμπατριώτης επιχειρηματίας Καναβός Ηλίας τύπωσε ωραία  μπλουζάκια με τη φίρμα  της επιχείρησής του.

lagadia Anthirou 2018 3

lagadia Anthirou 2018 1

lagadia Anthirou 2018 2

lagadi Anthirou 4

lagadi Anthirou 5

lagadi Anthirou 6




Total
0
Shares
Previous Article

"SQUARES SUMMER FESTIVAL" 22-23 Αυγούστου, στην Πύλη Τρικάλων

Next Article

Πεζοπορία στα μονοπάτια του Καραϊσκάκη!!!

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…