Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παράλληλες εκδηλώσεις 14ης Εμποροβιοτεχνική Έκθεσης Καρδίτσας (Καπναποθήκες)

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στις 19:00 στο χώρο της Έκθεσης

Ημερίδα με θέμα:

«ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»

και εισηγητές:

19:00 – 19:20 κα Βάσω Κοζιου, Πρόεδρος του Κέντρου Ιστορικών και Λαογραφικών Ερευνών ΑΠΟΛΛΩΝ με θέμα: «Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής»

19:30-19:50 κο Θεοφάνη Γεωργόπουλο, Καθηγητή Εφαρμογών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, παρουσίαση «Προϊόντων Καινοτομίας».

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:00 στο χώρο της Έκθεσης

Ημερίδα με θέμα:

«ΑΓΡΟΤΡΟΦΙΜΑ – ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ»

και εισηγητές τους:

11:00 – 11:20 κο Μπέλλη Βασίλη, Διευθυντή ΑΝ.ΚΑ ΑΕ με θέμα «Ο Συνεταιρισμός ως μορφή οργάνωσης της παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών»

11:20 – 11:40 κο Ιωάννης Γιαβάσης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων με θέμα «Έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή ποιοτικών, καινοτόμων τροφίμων».

11:40 – 12:00 κο Νίκο Αρχοντή, Γενικό Διευθυντή Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, «Μεθοδολογία εξεύρεσης αγορών στην εσωτερική αγορά και εξαγωγικές προοπτικές στα αργοτρόφιμα».

12:00 – 12:45 Παραδείγματα καλής πρακτικής επιχειρήσεων- μελών του Επιμελητηρίου

Τρίτη 13 Οκτωβρίου ώρα 20:30 στο περίπτερο του ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στο χώρο της Έκθεσης

Κλήρωση δώρων:

  • Τεσσάρων(4) ποδηλάτων αξίας 180,00€ το κάθε ένα
  • δέκα (10) εισιτηρίων με επιστροφή για οποιοδήποτε προορισμό του ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ χωρίς χρονικό περιορισμό

Τα δώρα είναι προσφορά του ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης που θα επισκεφτούν το περίπτερο του ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στην έκθεση και θα συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών Ν. Καρδίτσας βάζει στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας τα τοπικά προϊόντα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν Προϊόντα τοπικών παραγωγών που εκφράζουν στο έπακρο την ελληνική ποιότητα και γεύση.

Μία σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με σεφ της περιοχής τις ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη (ώρες 19:00 – 21:00) θα προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης μοναδικές γεύσεις από τοπικά προϊόντα που δίνουν εξαίρετο υλικό φαγητά πρωτότυπα, γευστικά και υγιεινά.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεργασία Τρικάλων με CASTROP-RAUXEL στον πανεπιστημιακό τομέα

Next Article

Σε πλήρη λειτουργία το Νοέμβριο ο νέος εξοπλισμός για τα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Related Posts

kouretas volos diimerida espa 3
Διαβάστε περισσότερα

Στο Βόλο η δεύτερη ημερίδα διαβούλευσης για την διαμόρφωση των δράσεων  έρευνας – καινοτομίας του ΕΣΠΑ/Θεσσαλία 2021-2027

Δημήτρης Κουρέτας: «Στόχος  μας  να απορροφηθούν δίκαια και σωστά τα κονδύλια για να ανακάμψει η Επιχειρηματικότητα