Παναθηναϊκός: Προσέχουν για να έχουν με Μαουρίσιο, Βέλεθ

pao 3

Ο Λάζλο Μπόλονι έριξε τους ρυθμούς προπόνησης στον Παναθηναϊκό ενώ οι Μαουρίσιο-Βέλεθ έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης την Παρασκευή (16/4) ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Λάζλο Μπόλονι θέλησε να ρίξει τους ρυθμούς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (16/4) ενώ την ίδια ώρα για να μην προκύψουν έξτρα προβλήματα θέλησε να προφυλάξει τους Μαουρίσιο-Βέλεθ και τόσο ο Βραζιλιάνος μέσος όσο και ο Ισπανός στόπερ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Παρότι βρισκόμαστε δύο 24ώρα πριν το παιχνίδι της Κυριακής (18/4, 15:00 NOVASPORTS) με τον Άρη ο 68χρονος τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει ένα νέο τραυματισμό καθώς έχει τρεις σημαντικές απουσίες (σ.σ. Σένκεφελεντ, Χατζηγιοβάνης, Πούγγουρας) και δεν ρίσκαρε.

Οι πράσινοι μετά την αρχική προθέρμανση, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Θεραπεία ακολούθησαν ο Χατζηγιοβάνης (θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο) και ο Σένκεφελντ, αποφόρτιση έκαναν οι Μαουρίσιο, Βέλεθ, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε ειδικό πρόγραμμα.
Total
11
Shares