Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Γράφτηκε ιστορία στη Λεωφόρο!

osfp

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πρώτη φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής ο Παναθηναϊκός δέχεται τρία γκολ στο ημίχρονο από τον αιώνιο αντίπαλο στην έδρα του!

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει… πιάσει πάτο και προσπαθεί να τον ξύσει κι αυτόν, δεν αμφισβητείται. Οι «πράσινοι» στο τελευταίο ματς της σεζόν βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη, απέναντι στον Ολυμπιακό που με την ξεκάθαρη ανωτερότητά του όχι απλά δεν έχει το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου αλλά κάνει… πλάκα στη Λεωφόρο!

Στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 3-0 μέσα στο «σπίτι» των «πράσινων», κάτι που σαφώς δε γίνεται συχνά. Για την ακρίβεια δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Είναι η πρώτη φορά από τη στιγμή που υπάρχει η Α’ Εθνική στη χώρα μας (1959-60) που ο Ολυμπιακός σε ντέρμπι με τον αιώνιο εκτός έδρας σημειώνει τρία γκολ στο ημίχρονο!

Ακόμη και σε ματς Κυπέλλου δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο, καθώς το 1-4 της Λεωφόρου το 2001, στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 1-2.

Αναφορικά με το Πρωτάθλημα, τώρα, στο 2-3 του 1978-79, η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2. Το 1992-93 που οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-3 στο ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο προηγούνταν με 0-1. Τέλος το 1997-98 όταν και ο Ολυμπιακός νίκησε 4-2 στην έδρα του «τριφυλλιού», στην ανάπαυλα έχανε 2-1!

onsports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
1asa

ΑΣΑ : Άλωσε την Κοζάνη και παραμένει στην κορυφή!

Next Article
vrefonipiakoi stathmoi

Ανοίγουν τη Δευτέρα οι βρεφονηπιακοί σταθμοί -Τα επόμενα βήματα χαλάρωσης

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…