Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ με διάστρεμμα ο Ιωαννίδης, έτοιμος για Αστέρα ο Βέλεθ

ioannidis pao1

Χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη, που υπέστη διάστρεμμα, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Λάζο Μπόλονι να μπορεί να υπολογίζει αντίθετα στον Φραν Βέλεθ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση έβγαλε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Παναθηναϊκό, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου (5/5, 19:30, Novasports 2HD) για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten.

Το καλό για τον Λάζλο Μπόλονι ενόψει Αστέρα είναι πως θα έχει κανονική στη διάθεσή του οτο Φραν Βέλεθ που επέστρεψε στις προπονήσεις αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μία εβδομάδα. Στον αντίποδα νοκ-άουτ από την αναμέτρηση τέθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης που στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Σημειώνεται πως η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
kougias1

Κούγιας: Παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (6/5) για τη μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα

Next Article
Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία σήμερα Τρίτη 4/5

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…