Παναγιώτα Βράντζα: Επιτυχημένος ο αγώνας Downhill στο Μουζάκι

 

Tην Κυριακή 20 Μαΐου 2017, διεξήχθη στο Μουζάκι Καρδίτσας, ο δεύτερος -από τους έξι- αγώνες που είναι ενταγμένοι στο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2018.

Η συγκεκριμένη πίστα κατάβασης βουνού, θεωρείται κορυφαία από τους ειδικούς του χώρου και όχι άδικα αφού έχει σταθερή κατηφορική κλίση, τέλειο χώμα, άρτιες κατασκευές και μεγάλη ποικιλία. Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για την περιοχή και  αναβαθμίζουν το επίπεδο των αθλητικών, αλλά και των τουριστικών δραστηριοτήτων του δήμου μας.

Είναι χρέος και πρόκληση για όλους εμάς, γεγονότα σαν και αυτό, να τα μετατρέψουμε σε θεσμούς.

Δεδομένης της δυσκολίας στην οργάνωση ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος, είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή και συνδρομή όλων των φορέων του τόπου. Κάτι που δυστυχώς δεν υπήρξε σε αυτή την εκδήλωση, η οποία τελικά πραγματοποιήθηκε χάρη στην μεγάλη προσπάθεια των εθελοντών και του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου!

Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία τελικά του αγώνα, αποδεικνύει ότι «γίνεται»! Με συνεργασία και συντονισμένες προσπάθειες μπορούμε πραγματικά να πετύχουμε πολλά.

Βράντζα Παναγιώτα

Βουλευτής Ν. Καρδίτσας – ΣΥΡΙΖΑ

 

Total
0
Shares
Previous Article

Ο ΣΠΟΡΤ στις κορυφές του Λάκμου

Next Article

Δήμος Πύλης: Δηλώσεις για την μείωση τελών καθαριότητος - φωτισμού


Total
0
Share