Ουσιαστική στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας από το Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών

Ουσιαστική στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας από το Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών

Ουσιαστική στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας από το Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών

Μεγάλη ποσότητα ειδών καθαριότητας και υγιεινής, ρουχισμού και τροφίμων απέστειλε ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών στους πλημμυροπαθείς της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, δια των αρμοδίων φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στους πληγέντες συμπατριώτες μας της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών πραγματοποίησε στην Αθήνα, με κεντρικό σημείο τα γραφεία του στην πλατεία Κάνιγγος, αλλά και σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 17 Οκτωβρίου 2020, μεγάλη δράση συλλογής ειδών καθαριότητας και υγιεινής (χλωρίνες, καθαριστικά γενικής χρήσης, αντισηπτικά, είδη υγιεινής κλπ), ρουχισμού, τροφίμων κλπ, στην οποία ανταποκρίθηκε πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου και της Καρδίτσας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συμπατριώτες μας. Χαρακτηριστική και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στήριξη της δράσης αυτής, δι’ αποστολής αγαθών, από μέλη του Συλλόγου από διάφορες περιοχές ολόκληρης της χώρας.

Αποτέλεσμα της δράσης αυτής ήταν να συγκεντρωθούν μεγάλες ποσότητες αγαθών, οι οποίες, αφού συσκευάστηκαν σε ειδικά κουτιά, απεστάλησαν με το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Καρδίτσας (δια του πρακτορείου του στην Αθήνα) στο Δήμο Μουζακίου (δια της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης), στο Δήμο Καρδίτσας (δια του Κοινωνικού Παντοπωλείου) και στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα (δια της αρμοδίας Αντιδημάρχου). Ήδη δε, οι αρμόδιοι παραπάνω φορείς έχουν ξεκινήσει το συντονισμό διανομής των αγαθών αυτών στις πόλεις, τις κωμοπόλεις και τα χωριά της αρμοδιότητάς τους και σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη της βοήθειας αυτής.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του για την μαζική και έμπρακτη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του. Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο Κ.Τ.Ε.Λ. Καρδίτσας και ειδικότερα στον Πρόεδρο αυτού, κ. Πεσλή, στην υπεύθυνη του πρακτορείου Αθηνών, κ. Ζάχου και στους οδηγούς κ.κ. Μπαλογιάννη και Κοτοπούλη για την σημαντική αρωγή τους για την έγκαιρη, ασφαλή και αφιλοκερδή μεταφορά των αγαθών αυτών στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου, κ. Γ. Γέρμανο για την αγαστή συνεργασία και βεβαίως, σε όλους τους εθελοντές-μέλη του Συλλόγου που εργάστηκαν μεθοδικά και αποτελεσματικά, στα πλαίσια της δράσης, για τη συλλογή, τη συσκευασία και την αποστολή των αγαθών αυτών, την κινητοποίηση των συμπατριωτών μας και την εν γένει οργάνωση όλου αυτού του σημαντικού εγχειρήματος.

Τέλος, ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών δηλώνει παρών και βρίσκεται σε ετοιμότητα να παράσχει την οποιαδήποτε άλλη έμπρακτη βοήθεια και συνδρομή χρειαστεί για την ιδιαίτερη πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας.

syllogos apantahou karditsioton plhmmyres 1

syllogos apantahou karditsioton plhmmyres 2

syllogos apantahou karditsioton plhmmyres 3

syllogos apantahou karditsioton plhmmyres 4

syllogos apantahou karditsioton plhmmyres 5

syllogos apantahou karditsioton plhmmyres 6

syllogos apantahou karditsioton plhmmyres 7
Total
1
Shares