Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη στον Κέδρο και το Λουτρό

Κεντρική ομιλία Νίκου Ευθυμιάδη σήμερα Τρίτη 9/5 στους Σοφάδες - Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη στον Κέδρο και το Λουτρό

Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη στον Κέδρο και το Λουτρό

O Νίκος Ευθυμιάδης συνεχίζοντας δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών και συναντήσεων, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα μιλήσει σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στις 7:30 στο καφέ «Σάκης» στον Κέδρο και στις 8:30 το βράδυ στο Λουτρό στην καφετέρια του Θοδωρή Χατζή.

Επίσης θα περάσει από τα καφενεία στο Θραψίμι και στο Παλιούρι.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης σε όλες τις ομιλίες του τονίζει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ  να βγει ενισχυμένο από τις Εκλογές της 21ης Μαΐου και ο ίδιος να τιμηθεί με την ψήφο των συμπολιτών του, που για τριάντα (30) περίπου χρόνια παραμένει σταθερά προσηλωμένος δίνοντας τη μάχη για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου από πολλούς ρόλους (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Διεθνή Φεστιβάλ, Εκπαίδευση κλπ.).

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τονίζει  ότι οι άνθρωποι καταξιώνουν τους ρόλους και η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές θέλει να αναδείξει την αναγκαιότητα συμμετοχής ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, που έχουν μια διαχρονική και πολλαπλή συμμετοχή ως Ενεργοί Πολίτες στα κοινά του τόπου, έχοντας άποψη για το μέλλον του Νομού Καρδίτσας .

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των πολιτικών μετεκλογικών εξελίξεων στη χώρα και απαιτείται στη Βουλή να εκπροσωπούν το Νομό Καρδίτσας άτομα με αρχές και αξίες, που θα σεβαστούν και θα τιμήσουν την ψήφο των συμπολιτών.

Αναφέρεται μάλιστα στο ότι ήταν πάντα παρών χθες, είναι σήμερα, θα είναι και αύριο δίπλα στον συμπολίτη με Αγώνες για την Ανάπτυξη και την Ευημερία του τόπου.

Προσκαλεί κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη να συμπαραταχθεί μαζί του στον Αγώνα, τιμώντας μια μακρά διαδρομή Αγώνων και Προσφοράς για τον Τόπο και την Προοπτική του.

Zητά την ψήφο και την στήριξή του Καρδιτσιώτικου λαού πάντα σταθερά αγωνιζόμενος για την Οικονομική, Τουριστική και Πνευματική ανάπτυξη του Νομού Καρδίτσας.

Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη στον Κέδρο και το Λουτρό




Total
0
Shares
Previous Article
Επιδείνωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα έως τις μεσημβρινές ώρες αύριο Τρίτη - Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη από τις βραδινές ώρες έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης - ΕΜΥ: Αλλάζει ο καιρός το επόμενο διήμερο - Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Συντονιστικό κέντρο για την κακοκαιρία DANIEL στην ΠΕ Καρδίτσας - Τηλέφωνα επικοινωνίας - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Τρίτη ως και την Πέμπτη - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Τρίτη ως και την Πέμπτη

Next Article
Παραμονή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στην Πύλη

Παραμονή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στην Πύλη

Related Posts

aftismos dialeksi astynomiko megaro magnisias 2
Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση…