Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη σήμερα Σάββατο στο Ρούσσο, αύριο Κυριακή στη Ρεντίνα και τη Δευτέρα στη Λίμνη Πλαστήρα

pasok Nikos Efthymiadis Karditsa banner

Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη σήμερα Σάββατο στο Ρούσσο, αύριο Κυριακή στη Ρεντίνα και τη Δευτέρα στη Λίμνη Πλαστήρα

O Νίκος Ευθυμιάδης συνεχίζοντας δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών και συναντήσεων,  ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα μιλήσει σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στο Κοινοτικό κατάστημα στο Ρούσσο στις 8:30 το βράδυ, αύριο Κυριακή 30 Απριλίου στη Ρεντίνα και την Δευτέρα Πρωτομαγιά θα επισκεφτεί τον ορεινό όγκο της Λίμνης Πλαστήρα.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης σε όλες τις ομιλίες του τονίζει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ  να βγει ενισχυμένο από τις Εκλογές της 21ης Μαΐου και ο ίδιος να τιμηθεί με την ψήφο των συμπολιτών του , που για τριάντα (30) περίπου χρόνια παραμένει σταθερά προσηλωμένος δίνοντας τη μάχη για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου από πολλούς ρόλους (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος , Διεθνή Φεστιβάλ , Εκπαίδευση κλπ.).

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τονίζει  ότι οι άνθρωποι καταξιώνουν τους ρόλους  και η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές θέλει να αναδείξει την αναγκαιότητα συμμετοχής ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας , που έχουν μια διαχρονική και πολλαπλή συμμετοχή ως Ενεργοί Πολίτες στα κοινά του τόπου, έχοντας άποψη για το μέλλον του Νομού Καρδίτσας.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των πολιτικών μετεκλογικών εξελίξεων στη χώρα και απαιτείται στη Βουλή να εκπροσωπούν το Νομό Καρδίτσας άτομα με αρχές και αξίες, που θα σεβαστούν και θα τιμήσουν την ψήφο των συμπολιτών.

Αναφέρεται μάλιστα στο ότι ήταν πάντα παρών χθες, είναι σήμερα, θα είναι και αύριο δίπλα στον συμπολίτη με Αγώνες για την Ανάπτυξη και την Ευημερία του τόπου.

Προσκαλεί κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη να συμπαραταχθεί μαζί του στον Αγώνα, τιμώντας μια μακρά διαδρομή Αγώνων και Προσφοράς για τον Τόπο και την Προοπτική του.

Zητά την ψήφο και την στήριξή του Καρδιτσιώτικου λαού πάντα σταθερά αγωνιζόμενος για την Οικονομική , Τουριστική και Πνευματική ανάπτυξη του Νομού Καρδίτσας.

Efthymiadis Nikos PASOK afisa




Total
0
Shares
Previous Article
Mpakalakou Swtiria 2023

Σωτηρία Μπακαλάκου: Μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Next Article
Πρόγραμμα επισκέψεων Παπαγεωργίου Σωτήρη, Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Νομού Καρδίτσας

Πρόγραμμα επισκέψεων Σωτήρη Παπαγεωργίου Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Νομού Καρδίτσας για 29 & 30 Απριλίου

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…